Äggens röda dagar...

Min påskledighet har varit jättebra. Det beror nog på att jag fortfarande är ledig men också på allt jag gjort.

Redan i torsdags var det fullt på schemat. Då på kvällen var det grillning och kubb nere hos Mallin och Robban i Östra ryd. Robban var tråkigt nog fats i Malmö men sitället var Sara med. Det var jättetrevligt. Grillat, kubb och mys framför tv:n. Efter det skjusade vi Sara till deras lantställe där vi också övernattade.

På fredagsmorgonen var det frukost i solskenet på altanen. Sen blev det lite mys i solen och lite styr med vatten. Tur jag har som har en rörmokare till karl som kan vara sexit händig. Det gillar vi! Vid ca 13.00 så åkte vi till city gross för att möta upp Philip och David. Mat shopping för kvällens grillning hemma hos David. Efter det åkte jag och M hem för att duscha och fräsha till oss lite inför kvällen.

Vid 16-tiden åkte vi till David. Där fick vi americanska BBQ köttbitar som vägde 500g var, det var lite mycket kan man säga. Till det blev det stora klyftpotatis, grillade champinjoner, hallomi  och tzatziki. Allt var mycket gott. Efter det började de andra rulla in och kvällens fest kunde ta sin början. Jag som var förare hade inte lika kul efter som jag bara fick cola i mitt glas men jag är mycket nöjd med kvällen ändå. Jag hade jättetrevligt.

Lördagen bjöd på fika hemma i Söderköping. Igentligen skulle vi på middag hos syrran på kvällen men efter som hennes sambo inte mådde så bra så flyttade vi middagen till en annan gång. Efter fikat blev det kubb på mossmattan utanför. Det var jättekul och jag var jättebra. :)

Vid 16-tiden åkte vi till djurön för ännu en kvälls grillning. Allt var mycket gott. Efter det blev det kortspel och mycket prat och skratt. Vi åkte hem runt 22-tiden.

Söndagen bestod av sovmorgon, filmmys och inlinesåkning. M köpte inlines så nu ska vi åka oss snygga till sommaren :) Vi var så duktiga och åkte runt hela Norrköping. Det ska vi göra om :) 

Måndagen bestod av iläggning av brygga. Jag tittade mest på efter som jag inte ville vara ivägen men grabbarna klarade det bra utan min hjälp. M var mycket snygg när han lyfte och jag kunde se hans  sexiga muskler :) Efter det var det lunch på stan med M:s två vänner. Det var mycket trevligt. Sen gick vi hem och såg på film och senare på kvällen åkte vi ner till Malin och Robban och spelade lite kubb. Sara hade glömt sitt busskort så M skulle vara snäll och ta med det till stan igen.

Efter det så lämnade han mig i Söderköping. Mamma och Pappa har åkt till Azorerna så då ska jag hålla ställningarna hemma sålänge :) Jag och Måns = party,party!

Ikväll blir det grillning med flikkorna med lite gott att äta och dricka och sen så kommer M hit också. Det ska bli riktigt kul :)

Nos vemos Tea

Lillördag två dagar i rad...

Igår var det fotboll på tv. Det betyder att M bjuder över sina vänner på soffhäng med fotboll och öl. Jag bjöd in Jenny och vi satt på balkongen första delen av kvällen. Hde tänkt att ta en promenad men viorkade bara gå till balkongen med varsin cider, hihi. Mycket trevligt. Pimpade balkongen idag, by the way. Blev mycket nöjd, hoppas också att M blev det. Det är ju hans balkong lixom.

Jo, sen när Jenny och jag tyckte det började bli lite kyligt så hoppade vi in till soffan med grabbsen. De spelade NHL så vi satt och tittade på när de slogs om segern. Som tjejer gör så pratade vi också massa strunt med varandra. Sen som vanligt så fick brudarna fixa käk. Men det blev ju lyckad så det gör inget. Jag följde Jenny en bit hem och sen så begav jag mig tilbaka tilll min plats i soffan framför fotbollen som var i ful gång.

Idag är grabbsen på fotboll i arenan, så då passade jag på att städa och laga bil. Mycket nöjd med min städinsats. Jag är en duktig flicka som håller ordning på min bil. Senare ska jag tillbaka till stan och se fotboll med grabbsen. Kankse blir en liten cider idag med om jag känner för det. Har där emot gjort en stor fruktsallad som jag tänkt att jag ska äta lite på snart och har jag tur så blir det lite kvar till frukost med.

Imorgon är det sista dagen jobb för denhär veckan. Är själv så då blir det lite mer att göra. Mat sallad och allt runt om som frukost, mellis och städ i kök och matsal. Issy bissy! Boss över mig själv lixom. Det ska bli kul. Första gången på länge jag får spela musik jag tycker om :) När dagen är avklarda så är jag ledig ända fram till nästa torsdag, så himla skönt. Många planer i helgen så ska bli skönt med lite extra ledigt nästa vecka. Hoppas alla får en trevlig påsk och att haren är snäll i år.

Nos vemos Tea

Vårkänslor...

Igår hade vi grillpremiär!

Jag och M bjöd ner oss på grillpremiär hos Malin och Robban. Vi kom ner runt 15.30 och det var då full gång med trädgårdsarbete och byte av trasiga takplattor. Katterna var ute och busade för andra gången. Jäger, Devil och Skrolan here de. De är så himla söta.

Robban och Malin hade också bjudit ner två av deras vänner så vid 18.00 startade vi grillen. M gjorde ett mycket bra jobb med grillningen. Vi grillade champinjoner, pepparbiff, fjärilskotlett och benfri fläskkotlett. Till det blev det ris, dragonsås och en sallad med fetaost, smaskens! Kvällen slutade vid 21.00 och då hade vi suttit ute hela kvällen. Vilken härlig söndag! Mycket trevligt.

I övrigt så har helgen varit lugn. Hoppas påskhelgen blir lika lyckad.

Nos vemos Tea


Frokenbrage hjärta M...



Har aldrig känt mig så snygg, sexig, vacker och speciell som du får mig att känna! Du får mig att skinna som en solstråle och jag har alltid ett leende på läpparna när du är i min närhet. 

När jag tänker på dig är jag näst intill okontaktbar! Du är underbarast och får mig att vara den lyckligatse flickan på jorden!

Du är som en drog och du har kidnappat mitt hjärta!

Nos vemos Tea


Bye bye manchesterkavaj...

Haha, det är inte många som förstår mitt inläggsrubrik. Hände en rolig grej på jobbet men man måste ha varit där för att det ska vara kul och för att man ska förstå.

Min vecka har annars varit bra. Sovit hos M hela veckan. Måste nog ändra lite på det så det inte blir en veckovana att sova där jämt. Jag har ju faktiskt min säng och mitt hem i Suarn. Det måste bli lite ordning på mig.

På tal om annat så fick jag göra ett besök på akuten igår förmiddag. Har varit svullen i halsen ett tag och haft lite problem med att äta/dricka för det gör så ont att svälja. Men när jag kände att det började belasta min andning så var det dags för ett besök hos akuten.

När jag kom dit gick det snabbt och jag hade ett syreintag på 99%, så syre fick jag. Däremot så trodde de att jag hade fått en andra vända med körtelfeber, men så var det inte. Jag har ingen bakterie i halsen det känns bara som att jag har ett halft äpple fastklistrat på höger sida i hals och mun. I alla fall så hjälpte de mig på akuten att får en akuttid på vårdcentralen för provtagning och dyligt (som i och för sig inte gör något vettigt. De brukar säga: "Gå hem och ta en panodil och går det inte över på några dagar så är du välkommen tillbaka.")

Vi får väl se vad som händer efter dethär. Nekar dom mig hjälp och vård igen så blir det att gå ut med det i tidningen. Jag är svensk medborgare, betalar skatt och ändå kan jag inte få en akuttid på vårdcentralen. Det är något som inte står rätt till när det gäller svensk sjukvård. Däremot ett stort hjärtligt tack till akutmottagningen i Linköping för ert snabba arbeta och hjälpen jag fick. Ni är guld!

Nos vemos Tea

Fantasi har idag blivit verklighet. Disney syndromet!



Jag och Jenny har nu suttit och sett ett antal disneyfilmer/maraton och sett likheter mellan verkligheten och disneysagor.  Vad är det som gör att dagens ungdom hamnar i fantasins världar?

Vi har lagt märke till att ungdomens förhållanden idag liknar sago förhållanden. Kärlek vid första ögonkastet, flyttar till eget slott dagen efter, gifter sig två dagar senare, mm. Skaffa barn! Visst det tar 9 månader, men man kan väll vänta tills man varit tillsammans i alla fall 2-3 år. Hur vet dagens ungdom att de kan leva lyckliga i alla sina dagar? Är man verkligen säker vid första ögonkastet? Har man hittat sin drömprins?

Nos vemos Tea och Jenny (jenniescorner.blogg.se)


Snygg, sexig, men fan inte singel...

En så länge har dagen bara resulerat i garderobsrensning och bokläsning. Är nu inne på tredje och sista boken i serien Delux. Så j*vla bra. En serie jag varmt rekomenderar!

Garderoben börjar ta sin form. Den har haft en skön still under hele min inköpstid men jag kände att nu var det dags att rensa lite. Än så länge är det bara 4 plagg jag inte kan ha längre så garderoben går fortfarande inte att stänga, en charm i sig. Kläder är roligt! Jag har inte riktigt någon årstidsgarderob utan använder alla kläder året om. Det är bara skor och jackor som har årstidsbetoning. Fan så snygg och sexig garderob jag har! Riktigt stolt över mina klädval.

Nej, nu  måste jag fixa mig inför stan med Jenny och sen ikväll kanska det blir jobb, dock vet jag inte det än men för reda på det under eftermiddagen i så fall.

Saknar min M! Det är han som gjort mig snygg, sexig men fan inte singel!

Nos vemos Tea


Kutless - More Than It Seems

Is my imagination running away
Or is all this really happening to me
Am I a prince in a far away land filled with fantasy

Where is reality and what are the actions that will define who I am?
I am holding onto the visions I've seen of what I could be
It's what I should be

Chorus
More than it seems these dreams inside (show me the way to these dreams)
Blur reality's line ('til there's nothing that's left of me)
If I could believe the dreams aside (show me the way to these dreams)
I am capable more than it seems

Passing through darkness into my own world
Will I be more than when I left (than when I left)
Never letting go of the lessens I learned
This will make a change
A change within me

More than it seems these dreams inside (show me the way to these dreams)
Blur reality's line ('til there's nothing that's left of me)
If I could believe the dreams aside (show me the way to these dreams)
I am capable more than it seems

This time I won't run away
I found the strength to face life's long days
This time I won't run away

More than it seems these dreams inside (show me the way to these dreams)
Blur reality's line ('til there's nothing that's left of me)
If I could believe the dreams aside (show me the way to these dreams)
I am capable more than it seems

'Til there's nothing left of me
Show me the way to these dreams

Nos vemos Tea

Strumpan som hittade hem igen...

Det var en gång ett par gråprickiga strumpor.  De bodde i Frokenbrages garderob. En dag bar Frokenbrage de gråprickiga strumporna. Då blev de smutsiga och hamnade i slutet på dagen i tvättkorgen.

Två dagar senare flyttades tvättkorgen ner till tvättstugan. Där blev de sorterade med den mörka tvätten. De samtalade med andra strumpor och det var mycket trevligt. Lite undisar och linnen fanns också i sällskapet med mörktvätt. Det röda sexiga linnet var mycket trevligt att samtala med. ;)

Efter en stund när Frokenbrage var klar med sorteringen, mörkt vs ljust så stoppade hon in mörktvätten i maskinen och ladded med tvättmedel och skjöljmedel. Pogram 3 sattes igång.

Vatten forsar in! Allt snurrar! Det går runt, runt, runt, runt och runt! HJÄLP! Efter ca 1 timme var skräcken över.

Luckan öppnas. En efter en, plagg efter plagg tas de ut ur tvättmaskinen och hängs på galjar eller på tvättlinan. Men NEJ, vad har hänt? Min tvilling är borta! Var har broder strumpa tagit vägen? Broder gråprickig strumpa, vart är du?! Spårlöst försvunnen. Alla letar, men ingen lycka. Efter att tvätten minskar så kommer han ändå inte till rätta. Vart kan han vara?

När all tvätt hängt på linan i cirka 15 min så får det röda sexiga linnet syn på broder gråprickig strumpa. Han har ramlat ur tvättmasiken och hamnat bakom den toma tvättkorgen. Nu blev alla glada och stämningen i tvättstugan är på topp igen. Frokenbrage hänger upp broder gråprickig strumpa bredvid sin tvillingsyster och de torkades lyckliga i alla sina dagar...

Nos vemos Tea




Love is in the air...

Kärleken gör mig tidsblind! Jag tappar uppfattningen av tiden. Allt går så himla fort, dagar, veckor och månader. Tiden bara springer förbi. Love is in the air...

På jobbet går det bra som vanligt, lite mycket ris överallt idag bara, men det är jag ju van vid. Idag kom hon som äger företaget förbi på en liten titt om hur vi har det och hur det går för oss. Mycket trevligt.

I helgen var det fullt ös. Först på fredgaen så var det ett besök hos frisan för att fixa till utväxten och få bort rödheten som mitt hår lyckas få. Tack och lov för att den färgen försvann. Sen på lördagen bar det först av till M:s korpen bandy match och sen på kvällen blev det 40 års fest. Måste säga att det var en mycket trevlig fest med god mat och roliga aktiviteter. Sen var det också för och efterfest hos M, mycket trevligt!

På söndagen var det eftermiddags fika med mina föräldrar och sen lite filmmys i M:s soffa. Sov där hela helgen och det börjar bli lite av en vana. Vi har precis firat en månad och jag har räknat ut att jag sovit hos M 2,5 veckor av det 4 underbara veckor som det har varit vi två. Jag sover så mycket bättre när jag sover med M än när jag sover hemma i min egen säng. Bara super positivt.

Nykär borde man alltid vara.

Nos vemos, Tea

RSS 2.0