Bildbomb från Göteborg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nos vemos Tea
 

Fredag!

Åå, idag är ingen vanlig dag för idag är det fredag och inte vilken fredag som helst utan förhoppningsvis den bästa dagen på veckan! Aaa, hoppas hoppas hoppas!

Något som jag glömt skriva om är föra helgen och högskoleprovet. Gjorde det i lördags tillsammans med omkring 62000 andra svenskar. Kändes riktigt bra och jag ska vara riktigt nöjd med min insats för mitt första prov. Vet vad jag ungefär kommer hamna och hoppas på att det räcker. Jag är nöjd med min insats och är stolt över mig själv att jag han svara på alla uppgifter. 45 uppgifter på 55 min är inte det käraste ska ni veta.

Söndagen bjöd på häst mys med syster. Vi red ut och för att vara första gången på ca 4 år så gick det super bra. Kändes som att uppehållet bara varat 4 dagar och inte 4 år. Dock sinkade min förstora säkerhetsväst mig så nu på söndag så rider jag utan. Kändes också lite extra häftigt att få rida en sådan otroligt fin dyrgrip med hoppmeriter på 1.40 kan ju bara säga att jag känner mig stolt, att lilla jag rider på en så ståtlig fyrbent. Ska bli så kul att få göra det igen. Längtar nästan (lite väl mycket) att det ska vara söndag idag.

Imorgon ska vi på dop och efter det blir det spelkväll med härliga vänner. Mat från spicy hot, Mario gocart och mycket mer. Känner redan här att helgen kommer bli urkul!

Nos vemos Tea


Grådag...

Idag var det inget roligt väder att vakna upp till. Det kändes som att jag bara ville dra täcket över huvudet och somna om. Men nej! Lite grå trist väder ska inte få mig att ligga på latsidan. Dock känner jag mig lite snuvig idag så tänkte låta bli gymet och fokusera på en ordentlig städdag här hemma. Vill inte bli förkyld nu när jag väntar med spänning på vad som kommer hända. Hoppas på att den här dagen spenderandes inomhus håller förkylningen på rejält avstånd.

Nos vemos Tea


Hope

Ibland går saker inte riktigt som man tänkt sig. Det jag syftar på är materiella grejer och kanske inte så jätte viktigt egentligen. Min cykel har pajat. Den är i alla fall minst 10 år gammal men att köpa en ny är ju inte så billigt. Särskilt inte om man vill köpa en bra och som passar min personlighet. Så hoppas hoppas hoppas på det här jobbet nu så jag kan köpa en ny och börja få in lite cash! Det skulle bli så bra :)

Nos vemos Tea


Aaaaa...

Aaaaaa, va roligt det är just nu! Händer så mycket och det är så mycket på gång och i gång! Så jäkla roligt! Känns som jag haft telefonen fastklistrad vid örat de senaste dagarna :) förväntansful!!!!

Gjorde lite testuppgifter från högskoleprovet och det gick väl okej, men jag är ju inte den smartaste så vi får se hur det går. Känner inte att jag vill stressa upp mig så tar det som det kommer. Hoppas på det bästa!

Nos vemos Tea


RSS 2.0