Inventering...


Starten på denhär veckan har varit bra, bortsätt från det att jag saknar min älskling som jag inte kan gosa och mysa med på kvällarna.

Det har varit lungt, inte så mycket aktiviteter mer än jobbet för min del. Jag träffade syster en stund i måndags. Det var kul att prata lite efter som det var ett bra tag sen vi gjorde det.

Igår var en bra dag, om man bortser från regnet på eftermiddagen/kvällen. Jag, mamma och min syster tog en kvällspromenad och sen kvälls te hemma hos mig och Micke. Det var trevligt och vi pratade mycket. Sen (så snäll som jag är som syster) så skjusade jag hem min syster. Efter det åkte jag och mamma till Suarn. Där gosade jag med katten och tog med lite kvarglömt hem igen. En mycket trevlig kväll :)

Idag på jobbet har det varit full fart. Tycker ändå att jag sköter mig strålande även fast det bara är min andra vecka. Än så länge har jag (vad jag vet) inte gjort något dumt :) Vi var kavr lite efter jobbet efter som vi skulle i9nventera. Vi trodde det skulle ta en timme men så snabba som vi är så tog det bara 35 min. Vi är effektiva vi på Sodexo.

Idag stog det  inhandling av mat på eftremiddags schemat. Jag åkte till MAXI och fyndade. Köpte två nya stekpannor och så klart lite mat. Det vanliga typ frukt och grönt, mejeriprodukter och kött. Vuxenpoäng till mig :) Sen blev det tacogratäng a la Tea :) mycket lyckat. Och nu sitter jag här ny duschad och fräsch, bara disken kvar att göra. Vit enite riktigt vad jag ska hitta på efteråt, men det märks då. Kanske en film eller något avsnitt av SvenssonSvensson :)



Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Nos vemos Tea

Flygande Converse...


Jenny gick nyss från mig. Vi har haft en liten tjejkväll/eftermiddag med film, god mat och massor med snack. Vi såg först på Percy Jackson and the lightning thief, Jenny hade inte sett den, men sen blev det en disney klassiker nämligen Aladdin. Men nu är jag utan sällskap igen. Älsklingen är nämligen på fotbollsmatch ikväll. Han blev bjuden av någon kompis :)

Veckan har sett ut såhär... Älsklingen har börjat jobba ute på ett traktjobb i storstaden Stockholm. Lite tråkigt hatt han måste jobba borta precis när jag har flyttat hit. Men man måste ju jobba och han kommer hem torsdagar så det blir bara 3 nätter ensam i sängen. Jag vet att det inte är så länge vi behöver vara ifrån varandra men jag har saknat honom något enormt ändå. Jag kommer sakna min älskling när han inte är vid mig för att jag älskar min älskling så mycket. Han betyder allt för mig!

På jobbet har det gått jättebra för att vara första veckan :) har bara bränt mig lite på armen. Jag har lärt mig ganska snabbt hur de jobbar och kassan lärde jag mig på en dag :) men mer kunskap ska jag slurpa i mig. Men jag har fått höra att jag är för snabb!? Va!, Jag? Eh, Nae :)

I övrigt här hemma har jag mest grejat med mitt garderobs system och nu är ordningen funnen. Jag kan också med gott samvete säga att jag har börjat  bo in mig. Nu känns det som mitt hem också. Konstigt, jag har bott bortifrån mor och far förut men det är först nu som jag känner att det här också är mitt hem. Jag känner verkligen trevnad här och det har jag inte kännt i min föra lägenhet. Men det kan ju också bero på vem man bor med eller om man bor ensam. Jag kan med gått samvete säga att jag från och med idag är en Norrköpings tös!

Nos vemos Tea



Augustifesten...


Nu har det varit festival vecka här i Norrköping. Festivalen började i onsdas och slutade igår. Men min vecka började med två jobbdagar på restaurangen, mån-tis. Det gick bra bara några mindre sår på mina händer men det får man ta. Onsdagen började med en tripp till Linköping och mit gamla jobb där jag hämtade mina kläder och lämnade nyckel. Kändes lite sorligt men ändå var det en lite lättnad som släppte från bröstet. Jag slipper pendla 5,7 mil till jobbet. Nu tar det bara 15 min med skor :) Passade också på att gå på IKEA och  spana in vad vi ska köpa för nytt till lägenheten när vi ändå var inärheten av IKEA.

Senare på kvällen blev det grillning i folkparken med mina klasskompisar från gymnasiet. Det var mycket trevligt och jag hade faktiskt saknat dem. Hade nästan glömt hur kul vi alltid haft det under skoltiden. Jag har saknat er! Dock slutade kvällen med att vi alla tryckte ihop oss på en bänk under tak. Oskan och regnet kröp nämligen på oss.

Torsdagen är lite suddig men jag kan minnas att vi grejade lite i lägenhetn och sen åkte vi en sväng till älsklingens lantställe. Efter det gick vi en sväng på stan.

Fredag blev marknadsdag. Vi och några kompisar gick ner för att gå på marknaden. Vi gick runt och tittade på allt som fanns att köpa. Man kan ju konstatera att mycket av det som finns är blaha, men mycket är ändå roligt och bra att ha. Älsklingen och jag köpte kryddor, sen köpte jag 14 par strumpor och ett paraply. Paraplyet var det nödvändigaste jag köpte under marknaden efter som det efter ca 10 min längs alla stånd började ösregna. Jag kan säga att mina tygskor inte var tora när vi kom hem. Fick praktiskt taget springa igenom marknaden.

När vi gick hem käkade vi lite lätt och grabbarna satte sig för att spela tv-spel, FIFA 11. Senare på kvällen blev det bowling (jag van inte) och efter det var det middag på restaurangen. Jag har haft värsta tänkbara mensvärken denna vecka så jag och älsklingen fick åka hem efter middgaen. Jag kunde knappt sitta upp och så måde jag skit. Inte riktigt lägge för fest då kände jag.

På lördagen var det 18års kalas för M:s syster. Vå åt tacopaj (jag åt en egen utan majs och tacokrydda, alergisk) och det var mycket gott. Efteråt blev det kaffe och tårta.

Vid 18 tiden åkte vi in till stan med min svägerska och hennes  sambo för att gå på marknaden igen. Det var mycket roligare nu när man kunde kolla på allt i lugn och ro i solskenet istället för regnet. Efteråt satte vi oss på The Bishops Arms och tog oss en svalkande dryck. Efter det bestämde älsklingen sig för att vinna ett gose djur åt mig, Det gjorde han och nu pryder det våran soffa mycket fint. Efter det hamnade vi på Deli och där åt vi en bit mat. Satt där till runt 22 tiden och sen gick vi upp till tivolit för att försöka vinna lite fler fina priser. Gick hem efter ett tag och jag och min j*vla mensvärk somnade nästan direkt.

Helgen och veckan har varit sjukt rolig och det bästa med dethär är att jag inte haft en såhär otroligt trevlig festival vecka förut. Tack alla mina vänner och bekanta som gjode denhär helgen mycket minnesvärd!

Nu börjar jag få skrivkramp och det är dags att snutta kudden. Börjar ju på nya jobbet imorgon så jag moste vara pigg och fräsh då...

Nos vemos Tea


Fotbolls turnering...

Sitter här i soffan och tittar på när grabbsen spelar FIFA 11. Spänningen är olidlig mellan ARS-MU, 1-1 står det och just nu hatar de varandra för att det går bra för den ena men inte den andre. Jag och Jenny får vara moraliskt stöd åt våra grabbar, vilket inte alltid hjälper då bitchen i dem kommer fram.

I  övrigt har dagen bjudit på golfrunda på bråvikens golfklubb och käk på stan, mycket gott. Nu ska jag återgå till att vara det moraliska stöd jag kan bidra med att vara, om det duger och räker till.

Nos vemos Tea

Hemma i Severige igen...


Nu är jag hemma i Sverige igen efter sen veckas solsemester med flickorna på Kreta! Det har varit så himmla skönt, men som jag är så har jag haft lite hemlänktan till Älsklingen. Men nu är jag här igen och kan mysa och gosa så mycket jag vill med min mysgos.

Han var så himla gullig och hade köpt jättefina stora röda rosor och presenter till mig som låg på soffbordet när jag kom hem till OSS. Ja, betoningen på oss är korekt! Från och med imorgon måndag kommer jag att bli NORRKÖPINGS BO! Jag kommer bli SAMBO med världens finaste pojke! Kan det bli bättre? Nej jag tror inte det. <3

Men veckan bjuder inte bara på flyttning utan också på jobb för min del. Jobbar hela veckan samt mån, tis nästa vecka. Så det kommer att hända mycket framöver!

Jag lovar att skriva ett inlägg om reast till Kreta, men det får bli en annan dag för nu ska det bli filmmys med ÄLSKLING!

Nos vemos Tea

RSS 2.0