Måns the batcat


I går var det våffeldagen och det betyder att man ska äta våfflor någon stanns. Min familj träffades hos syster min. Det var gått men jag kan minnas att jag tyckte det var godare när jag var mindre. Inte min favorit nu i det vuxna livet precis. Pappa berättade i alla fall att Måns har börjat med nattjakt. Eller snarare vaknar av att han hör råttfällan smälla igen och sätter sig och stirrar på väggen. När han sedan inte hör något mer går han och lägger sig igen. HIhi, mattes sötnöt!

Älskling har börjat jobba i Stockholm igen. Det märks att han har varit hemma ett tag nu för jag hade lixom vant mig. Och nu när han åkt igen känns det så tomt. Man vänjer sig snabbt.

Själv svävar jag på måln denna vecka. Går mig själv lite på nerverna efter som jag är så spänd för att få reda på hur det går! Aaa, jag blir galen så spännande jag känner mig!

Nae, nu tror jag det blir film. Puss

Nos vemos Tea

Fotboll på tv


Älskling ger ett förslag att vi ska göra som vi brukar göra när det är fotboll på tv. Jag sitter i hans knä och läser medans han masserar mig. Det går bra till en början men sen blir rörelserna mindre och mindre. Ja, just det! Det blir spännande intriger i matchen och han är ju kille så ni förstår ju vart jag är påväg. Killar kan inte göra två saker samtidigt. Puss på dig älskling!

Nos vemos Tea

Bortblåst med vinden


Idag vakande jag vid 06.20 och hela rummet snurrade och det blev att lägga huvudet på kudden igen. Sjukanmälde mig och sova vidare. När jag vaknade vid 9.30 så var snurrandet borta. Men det kan ju beror på tabletten jag tog, men imorgon kör vi igen. Tomorrow here i come.

Så idag har varit en hemma dag. Satte mig med alla papper så nu är det äntligen klart. Har bara de gamla pappren kvar sen 2011 och dem tar vi en annan dag. Fick ett ryck att städa så nu är hela lägenheten fräsch igen. Bara disken från lunchen kvar att röja bort.

Älsklingen har också bytt däck på bilen och är nu iväg och fotar sig med alla sina kusiner och syskon. Det är något till hans morfar som snart fyller 80 år och då ska det bli kalas. Sen ska vi iväg och handla. Fick så bra erbjudanden från Maxi så då åker vi ditt :)

Vi fick också våra filmer från cdon idag så ikväll blir det någon film eller två :P Men snart bär det ut i blåsten mot maxi och då är det bäst att vara redo med matlistan.

Nos vemos Tea

Jag har inte körkort på legoland...


Det var ett tag sen nu och våren börjar krypa allt närmre. Gruset har häntligen börjats soppas bort och snart kan mina kära K2 plockas fram och inviggas för iår. Längtar så och känner att den dagen är nära nu.

Jag har börjat med lite nya uttryck och ibland får jag till det, där av rubriken. Men vad den handlar om är det bara jag och ett fåtal fler som vet :)

Mitt finna halsband som jag fick av älsklingen i födelsedagspresent gick sönder här om veckan. Men idag fick jag ett helt nytt halsband efter som det hade gått sönder inom garantitiden på 1 år. Tydligen så var det ett tydligt fel inte slitage som de hade trot, så de bytte ut rubbet. Till och med hängsmycket. Så nu hänger smycket säkert runt min hals igen. När jag ändå var i smyckesbutiken så kickade jag runt lite och hittade såklart ett armband (armbands nörd) och ett par snygga ringar till öronen. Så nu har jag skämt bort mig för denhär månaden. Älsklingen köppte två mycket snygga vårjackor.

Har också beställt hem två böcker. Skulle blivit tre men den ena var tillfälligt slut på lager så den får jag beställa senare. Läser just nu Bröllopsfixaren av Marita Conlon-McKenna. Har bara kommit förbi de hundra första sidorna men jag känner redan att den är lätt att fastan i. Kapitlen bara flygger förbi. När älsklingen tittar på fotboll så sitter jag och läser i hans mysiga famn.

Tror också jag har fått någon magbacill eller något för magen har spökat hela veckan. Igår mådde jag också illa så då fick jag vara hemma från jobbet. Kände mig inte så fräsh att gå till jobbet illamåendes. Men nu börjar jag känna mig på bättringsvägen. Som sagt orkade med en snabb runda på stan för att hämta ut mitt halsband och handla lite nödvändigheter till mat. Nej, nu sa jag återgå till film.

Nos vemos Tea




RSS 2.0