Alla hjärtans dag

Ikväll blir det hjärtemys med min älskling. Två rätters middag planerad, massor med levande ljus i alla dess former, total mysfaktor och massa bra filmer. Kan det bli bättre? Väntar bara på att sambon min ska komma hem så vi kan börja våran första (andra) alla hjärtans dag ihop!


Maria Montazami

 
Maria. Jag vet inte hur jag ska börja. Tycker bara att du är för go och helt underbar. Du är så orginal eller hur man nu ska säga. Många av mina nära förstår inte varför jag varje tisdag vid 21.00 måste sitta och titta på dina ibland galna upptåg. Men jag älskar dig, du är bara så mysig. Du är så bra i svesnka hollywood fruar men ännu bättre i Maria och Mindy: BFF!
 
Vill också ge lite extra ljus på det Maria sa i sin artikel (intervju) i Gi&hälsa om kost pyramiden.
"Att strycka något ur pyramiden är onödigt, för den kom ju till av en orsak. Lär dig äta med sunt förnuft, ta mindre och tänk ekologiskt."
På det här viset behöver du inte ta bort något. Och det gäller bara att äta mindre men av allt för utesluter du något i kostcirkeln (pyramiden) så förlorar du chansen att inta viktiga vitaminer och miniraler. Jag tycker det var mycket bra sagt. Jag gör som dig Maria!
 
 
 
Nos vemos Tea
 
 
 

Det här med att träna utan musik

Är ju så tråkigt! Mina lurar gick sönder häromdagen och det va så otroligt tråkigt att träna. Fan också! Vad ska jag göra nu?! Inga reserv har jag med mig. Ska jag fortsätta? Det är ju så tråkigt utan musik! Tiden gick så sakta och jag tappade i fart och mitt tempo. Musiken är för mig a och o när jag tränar. Utan min musik är jag inte i mitt esse. Letade fram ett par gamla till igår men de var ju inte alls bra. Så dåligt ljud, så idag fick det bli ett par sprillans nya från Sony. Verkar vara helt okej. Inte allt för dyra men inte heller några jätte proffsiga. Hoppas de håller för min aktivitetsnivå.

Nos vemos Tea


Gårdagens rubrik

Apropå gårdagens rubrik. Glömde ju helt bort att skriva om det. Pappa frågade syrran och mig när våra killar skulle växa upp och slita följa fotboll. Jag sa troligtvis aldrig. När jag sen kom hem och s det till älsklingen så utbrast han: "Det kan din pappa fettglömma!!" Snacka om att kliva någon på tån.

Nos vemos Tea


Fettglömma

Ännu mera snö! Hur ska detta sluta?! Jag tycker det räcker nu. Inte nog med att ingen i denna stad kan parkera bra så fort det kommer lite snö och att det blir jobbig snömod att halka omkring på men nu räcker det faktiskt. Jag har inte långt till stan, gymmet eller närmsta affär men när det är sånt här underlag ute så är det inte lätt att ens gå utanför dörren utan att riskera att drutta på ändan.

Träningen går mycket bra. Ser redan resultat både på kroppen och konditionen. Känner mig piggare och gladare. Har fått värdens bästa sport bh av mammi min och jag säger bara guld värd! Har också investerar i ett par grymt bra löpar skor så nu flytter det på riktigt bra på löpbandet. Glädjen beror inte bara på det utan också stödet från familj och sambo men känner att den riktiga glädjen är på väg tillbaka. Har varit lite jobbigt då jag fått insikt i att vänskap inte varar för evigt och när sådan här vänskap spricker gör det ont.

Var idag hemma hos mammi och pappi en sväng för att fixa lite grejer. Fick en hel del gjort och fick prata av sig lite vilket var skönt. Imorgon blir det även lunch efter gymet med syster och mammi och då blir det nog en hel del prat också. Lämnade även av lite grejer oss bästa Amanda och fick se hur de gjort om i deras lägenhet igen. Tycker att den här gången har de lyckats. Tycker det blev riktigt bra gemfört med hur det va sist. Längtar tills hon blir frisk så vi kan dricka vin igen. Vin passar nog inte så bra till penicillin. Krya på dig stumpan!

Nu ska jag hämta boken och läsa lite medans älsklingen ser fotboll. Lovade att se fotboll men känner mer för att läsa. Maria och Mindy får ses imorgon.

Nos vemos Tea




sysselsättningsgraden är noll

 
Okej, det kanske inte var så många som hurrade över att snön la sig som ett täcke över landet igen. Men vi ska inte sura ihop för det. Det är ju trots allt moder natur som bestämmer när våren ska komma till oss på riktigt. Så jag tror vi får vänja oss vid tanken att det vita täcket ligger kvar ett tag till.
 
Dagarna flyter på förvånansvärt bra trots att sysselsättningsgraden är typ på noll. Jag har ju mina vardagsrutiner men ett jobb skulle ju inte sitta fel. Träningen som jag börjat med (stenhårt) går jättebra. Jag har mer energi och känner att kroppen mår mycket bra av det här. Även min ändring i min kost går mycket bra. Har inget sötsug varje dag längre men har bestämmt en dag i veckan då jag får äta lite gottigott. Så skönt att få in daglig träning i vardagsrutinen igen.
 
Fick min tid för operation nr 2 idag och efter den här hoppas jag det är klart på riktigt. Som tur är så stör den inte något som är inplanerat och det är skönt. Det ända är att jag får strunta i att träna på gymet i en veckan, men promenader är okej. Vi får väl se när det börjar dra ihop sig om nerverna börjar svaja för just nu är jag bara så glad för att det gick så snabbt.
 
Nos vemos Tea

Melo deltävling 1

10 minuter kvar och sen drar det igång för i år. Vet inte riktigt vad man ska förvänta sig men bänkad är bara förnamnet. Laddar upp med en stor strawberry daiquiri.

Igår var en bra dag. Först en promenad ner på stan för att göra lite ärenden pch efter det hem igen och greja lite. Sen kom älskling hem och illa kvickt for han iväg på bandy. Medans älskling var iväg fixade jag mig inför kvällen. När gubben kom hem försvann han snabbt in i duschen och sen när vi var klara åkte vi iväg på kvällens aktiviteter. Bowling med Philip och Julia och efter det 3 rätters middag. Bowlingen gick mycket bra för mig den här gången. Rekord med 115 eller sånt. Mycket trevligt var det i alla fall.

Nu har jag inte tid mer för nu börjar allvaret! :D

Nos vemos Tea


RSS 2.0