Ändra om och göra något nytt


Just nu är det riktigt segt. På alla håll. Det är segt att gå hemma, det är tråkigt väder, det är segt läsa böcker, allt är lixom riktigt segt. Finns inget som får mig taggad och är riktigt roligt just nu.

Borde ta tag i pluggandet, det är ju inte långt kvar till april. Men just nu känner jag inte för det. Borde skärpa till mig så nästa vecka får det bli daglig vana. Har inte så stora förväntningar men jag ska göra set ändå. Ska satsa på att plugga på det jag har svårt för och hoppas på det bästa. Fast just nu känner jag mer för min back up plan som jag har. Både mamma och älskling tycker jag borde göra det på heltid. Har funderat på det de sagt och känner själv att det är roligt och lutar åt det hållet. Kommer säkert bli kul att att göra något nytt.

Nae, vilken blogg torka. Usch vilket tråkigt inlägg. Aja, det får duga för idag

Nos vemos Tea


Lördagsgodis

Gick upp vid 10 då älsklingen åkte iväg för att spela bandy match. Gjorde lite fruktsallad till frukost och spelade sen lite Sims. Det var kul efter som det var ett tag sen jag gjorde spelade.

Vid 14 åkte vi till M's föräldrar på fika. Jag hade också behov av att låna och kopiera lite papper som jag ska skicka iväg. Tack så mycket.

När vi sen kom hem gjorde vi mat, M diskade och jag passade också på att ta kort på det som vi ska sälja. Det blev en hel del och när maten var klar satte vi oss och såg några avsnitt av vänner.

Jag fixade mig och älsklingen var en pärla och skjutsade mig till Amanda. Vi gick en mycket kylig promis, drack vin, pratade och hade mycket kul. Man upptäcker verkligen hur mycket man missat när man inte setts på ett tag. Kul i alla fall att vi börjat ses igen nu när vi kan matcha in och träffas mycket oftare. Mycket kul hade vi :) men vi får lova att det inte tar lika långt tid till vi gör om det igen :)


Dagen som heter fredag

Då var det fredag. Dagen startade med skinande sol och -14. Kändes ganska bra att kunna krypa ner under täcket igen efter att ha sett temperaturen utomhus. Måste tilläggas att solens strålar mot det vackra snötäcket glittrade mycket vackert. Ett tag kände jag nästan för att klä på mig ordentligt, gå ut och göra en snöängel.

Kvällen bjöd på bowling och middag med fina Frida och Jacob. Vi var och bowlade på Hugo. Fick min bästa serie någonsin på 112, många spärr och ett antal stricke. Jacob van överlägset med sina 128 poäng, men stolt brons medaljör är jag :)

Efter en timmes lek satte vi oss ner för lite prat och sen gick vi vidare till Enoteket där vi bokat bord. Måste säga att det som var bäst med allt var sällskapet. Har aldrig varit mer besviken. Har nog aldrig ätit så billigt. Betalade för en cider men åt två rätter. Allt blev bara så fel och rörigt. Nej tack! Nästa gång går vi till något vi vet är bra! Men en så otroligt trevlig kväll med härliga vänner har jag inte haft på länge. En mycket lyckad fredag! Måste vi göra om snart igen

Nos vemos Tea


Så klart...

Igår när vi va på maxi och stor handlade hade de extra pris på semlor. 10:- styck men säljes i 2 pack. Mums tänkte jag, en semla skulle vara gott efter kvällsmaten. Går och tar en låda med två semlor. Tänker då efter en extra gång. Bäst att kolla så de inte innehåller någon modifierad stärkelse. Det var kört redan vid tanken. Va mycket skit de ska trycka i dem bara för att de ska klara av att se fräscha ut i några dagar. Troligtvis är det grädden som är boven för mig men det känns ändå så onödigt att innehållsförteckningen täcker nästan hela lådan. Varför ska ni ha så mycket skit i? Och så påstår ni att ni vakat själva! Aa, så in i helvete heller. Om man skulle skriva ut innehållsförteckningen på ett A4 skulle halva sidan gå åt. Usch säger jag bara. Jag skulle ju kunna baka själv men känns som ett så stort slöseri då jag bara ska göra en. Det är ju just av den här anledningen man köper. Men NEJ! Aldrig mer semla!


En mycket rolig och trevlig kväll

I fredags var det tjejkväll hos Anna. Vi "små" tjejer från julbords jobben tog var sin bag in box och träffades hemma hos Anna. Alla hade såklart inte boxar med det fanns lite att välja på.

Först hämtade vi mat (pizza,kebab) vid 20 tiden. Vi trängde oss alla ihop i Annas lilla bil (den blev full kan jag lova) och åkte mot maten.

När vi sen kom hem till Anna igen så åt vi och satt och pratade. Efter det blev det dags att ta fram spelen. Vi spelade ett frågespel där du ska svara så ärligt som möjligt och sen mobil variationen av med andra ord. Det var mycket roligt men frågespelet var lite deprimerande.

Efter det bliv det chips, dip, grönsaker, godis och mer dricka. Även sång, bra musik och dans. Over all en mycket lyckad kväll som slutade runt 03.

Det här måste vi göra om Anna, Sara, Amanda, Viccan!

Nos vemos Tea


Onsdag

Snön har kommit tillbaka och allt är täckt av fluff mjuk snö. Jag tycker att det är mycket mysigt och fint men som med allt annat så är det inte bara jag som har åsikter. Och alla är definitivt inte positiva till den nya snön. Flera önskar nog att det skulle vara slut på snöandet vid det här laget. Jag tycker i alla fall att det är hur mysigt som helst.

Idag blir det vecko in handling och lunch med mammi. Annars är det inte mycket som händer.

Men igår vad jag ute i snön på äventyr. Först tog det typ 20 min att sopa och få fram bilen. Sen var inte väglaget det bästa men tar man det bara lugnt så går set bra. Åkte till herstaberg och Alvarbåtar. Behövde nämligen en liten bit tik till min lampa som pappa hjälper mig att renovera. Så jag åkte dit och de var så snälla att sponsra mig med en bit tik. Jag skulle inte glömma bort dem var villkoret till att jag fick biten och behövde jag mer så var deg bara att komma tillbaka. Det blir dagens ros!


Vin, spel, mat = Tjejkväll

 
Idag är det fredag och det betyder tjejkväll. Ska iväg vid 19 tiden, dricka vin, spela spel, äta gott och bara ha det så roligt. Det var så länge sen jag var på tjejkväll. Ska bli så kul. Och som jag hade tänkt tidigare i veckan var att jag skulle gå dit men nu när det snöat så mycket och man inte ser hur halt det är under all nysnö så vågar jag inte riktigt utsätta min fot för fler spänningar än jag redan haft den här veckan. Känner att det är bättre att vara på den säkra sidan + att det är ju inte så kul om man drutlar omkull och flaskorna går sönder. Men min älskling är så gullig så han har sagt att han ska skjusa mig och sen även hämta mig när det är dags att ta sig hem in på små timmarna. Som sagt, jag ser fram emot ikväll!
 
Övrigt idag så står det lite mer tvätt på schemat, disk och även bokläsning. Ska gräva lite i garderobben och se vad jag har för snyggt att ta på mig. Något finns det ju alltid. Skulle också behöva ta ner julgardinnerna, det sista som är kvar av julen men tror inte att jag vill stå och balansera på stegen när jag är själv hemma. Det får helt enkelt väntas med till imorgon då vi är två hemma.
 
Nu ska jag läsa lite innan jag måste börja ta tag i dagen och börja förberedelserna för ikväll. Vinet står redan på kylning så det är bara jag som ska fixas innan det blir kväll. Än har jag gott om tid
 
Nos vemos Tea
 
 

Last resort

Jag har hittat min nya serie! Har bara sett en kvart och jag är redan övertygad om att torsdagskvällarna klockan 21.00 kommer spenderas framför tv3! Yeah!


 

Nos vemos Tea


Intar soffläge...


Hej hopp. Började dagen med att snozza en timme. Ligger lite på latsidan idag. Foten värker lite och jag har inte sovit så jättebra pga den. Så sovmorgon var en självklarhet.

Just nu ligger jag som sagt i soffläge och ser på film. Ser på Neverland som faktiskt är ganska bra men jag tycker personligen den är lite överdrivet lång. Nästan 3 timmar men som tur är det spänning hela tiden så man blir inte uttråkad i alla fall.

Lite nytta har jag också gjort idag. Satte på en tvättmaskin för en stund sen och diskat har jag gjort. Så lite creed ska jag allt ha. Foten känns lite bättre men skippar nog träningen imorgon också för att vara på den säkra sidan. Nu ska jag återgå till mitt.

 

 

Nos vemos Tea


Dagarna kommer och går som vanligt...


Igår var det ju dags igen! Som jag längtat och så bra det är. I love it! Jag pratar ju såklart om programmet svenska Hollywood fruar, men det här programmet handlar om hur se blev Hollywood fruar. Mycket intressant. Jag satt bänkad kan jag lova!

Men inte bara det hände igår. Igår fick jag också besök av fina Frida. Vi bakade chokladbollar, pratade och pratade om allt och inget. Så som vi tjejer kan göra och alltid gör. Det var hur mysigt som helst. Bestämde också att innan hon börjar skolan igen ska vi ta en match i bowling igen men den här gången ska vi äta på en riktig restaurang.

Träningen går bra och det känns så skönt att kunna köra tills orken tar slut. Olyckligtvis så stärkte jag hällsenan i måndags när jag gick ner till källaren. Det positiva var att värken var borta igår och jag kunde träna idag men när syrran och jag var ute och gick på efter middagen så kom den tillbaka. Så imorgon blir det en hemma dag igen men jag ska inte klaga. Har nämligen börjat läsa Angelina Jolie's biograf och den blir bara bättre och bättre för varje sida som läses. Den rekommenderar jag att läsas.

Nu ska jag ta och läsa lite innan det är dags att krypa till kojs. Självklart hoppas jag att pojken min kommer hem snart och att träningen gått bra.

 

 

Nos vemos Tea


300 dagar tills vi ses igen...

Började dagen på bästa sätt. Kollade ut genom fönstret och möttes av blå himmel och strålande sol. Kändes som om våren redan var här. Egentligen var det mamma som väckte oss. Först trodde jag det var Frida som ringde och undrade vart vi var, men det var bara mamma som frågade om vi ville ha mat när vi kom till dem. Och mat hos föräldrarna tackar man ju inte nej till.

Som sagt dagen kunde inte börjat bättre. Efter mammas samtal blev det full fart. Först en härlig dusch och sen lite frukost. Det blev en liten fruktsallad och några avsnitt av vänner. Efter det åkte vi ner på stan för att ta en fika med Frida. Det var mycket trevligt och kul att prata av sig lite trots att det inte var så många dagar sen. Anledningen till att vi tog bilen vad att efter fikat bar det av direkt ner till mammi och pappi.

När vi kom ner var maten nästan klar. Pasta och mammas goda köttfärssås och god sallad bjöds det på. Så gott!! Efter maten lånade vi pappas verktyg och expertis på våran nya badrums möbel. Sågade, borrade nya håll och fixade ett av hyllbenen. Efter det blev de lite kaffe och när klockan var 17.00 åkte vi hem.

Här hemma byggde vi ihop badrumsmöbeln, älskling borrade hål och fixade. Han är så underbar min älskling! Kan allt! Blev så fint och bra, är så nöjd. (Hoppas även att älsklingen tycker om förändringarna som gjorts här hemma.)

Efter det blev det ytligare några avsnitt av vänner. Började även städa ut julen för granen såg inte allt för pigg ut längre. Men jag kommer sakna dig. Du är så mysig och härlig. Våran tid ihop är så kort. Önskar du levde längre såhär års, du är ju så otroligt underbar. Men jag ska inte klaga, det är ju bara ca 300 dagar kvar tills vi ses igen! Längtar redan.

Nos vemos Tea


Nyår...

 
De sista timmarna på år 2012 (dygnet kanske man ska säga) spenderades ute i skogen. Vi hade lixom kan man säga bjudit in oss själva till älsklingens syster med familj. Vi åkte ner runt 14.30. Först blev det lite bebis mys typ, jag packade upp "the goodiebag" som jag köpt och så blev det en hel del matlagning.

Menyn för kvällen var:
 
Förrätt: Hummer, kräft och lax toast. (J*vligt gott)
 
Varmrätt: Helstekt oxfile (på låg temperatur i några timmar) med  hasselbackspotatis och pårtvinssås.
 
Dessert: Vaniljpannacotta med hallon.
 
 
Efter middagen blev det spelstund. Dock väntade vi lite med desserten. Vi spelade ett dyngkul spel som heter Vad ritar picasso? Även lite godis kom fram och några drinkar balndades. Efter det när klockan var sådär runt 22.00 åt vi dessert. Efter det började klockan bli 23.40 och det var dags att gå ut och fira in det nya året. Vi sköt några fyrverkerier och skålade. Efter det blev det ännu mera spel och lite vickning. Spelade ett spel som hete Pop och rock, inte riktigt det jag är bra på men några rätt fick jag. Och när klockan var sådär 02.30 gick vi och la oss.
 
Dagen efter började med frukost vi 11 och sen var det bara tv tittande och pizza bakande. Åkte hem vid ca 17 tiden och resten av kvällen spenderades i soffan. Jag har i alla haft ett mycket bar nyår. Mer dyngkul kan man inte ha det =)
 
 
Nos vemos Tea
 

Home Sweet Home

Idag har varit en fixardag. Det var det ju i och för sig igår också. Lite rolig dag igår, i alla fall annorlunda.

Igår började dagen vid ca 10.00, med att montera ner våran säng. Kändes ganska skumt att gå upp och börja montera ner sängen det första man gör, som att ha bott i tält och sen packa ihop campingen och åka vidare till nästa ställe. I alla fall gick det smidigt och efter det åkte vi till Mio. Där köpte vi två hyllor (star) som vi nu har som nattduksbord. Så nöjd! Efter det åkte vi till Lkpg och Ikea. Där var det vi och alla andra men det gick snabbt och smidigt ändå att få tag på sängen. Blev lite annat (som det kan bli) bl.a. en toamöbel. Men den ska ändras lite till det bättre, med hjälp av pappa och hans verktyg imorgon.

Väl hemma blev det mycket kartonger och möbelbyggen men resultatet är hur fint som hälst. Jag kan inte vara mer nöjd.

Idag har det varit lite efter fix. Älsklingen har varit händig man och fäst nattduksborden i väggen. Vi har varit på Jysk och köpt några förvaringslådor och sen storhandlat mat.

Nu ser vi på tv och har precis ätit. Idag blev det chili con carne med färsk sparris och avokado salsa. Mums! Kanske ska ta tag i röran i min del av byrån, jag lovar inget. Men först blir det ett avsnitt av Friends

 

 

Nos vemos Tea


RSS 2.0