Every Rose Has Its Thorn...

 
Det har blivit mycket film den sista tiden. Det är ett intresse som jag och Micke delar med stor kärlek. Jag har blivit en större filmälskare sen jag träffade Micke. Vi köper kanske mellan 1-3 filmer i månaden (vissa månader blir det fler) och jag bara älskart! Film är livet!
 
I övrigt har jag äntligen klippt mig. Jag fick en tid hos bästa frisör Frida och hon är så jäkla bra! Jag är så nöjd. Kunde inte ha blivit bättre. Färgen är perfekt och klippningen är det stjärnstatus på! Jag är den nöjdaste av vi alla idag! <3
 
Varit på promis med Jenny idag också. Vi gick i nästan hela 2 timmar. Mycket bra. Det blir nog promis för min del imorgon också. Det är så skönt att jag har kommit på mig att göra det allt för sällan och det ska vi ändra på. Det som gör det är att det är så härligt att bara kunna ta på sig promenadskorna och plugga in bästa musiken i öronen och sen bara gå dit musiken för mig. Så härligt!
 
Fick mail från cdon att de har postat mina pocket idag också, längtar! De hade speciall erbjudande på fem pocket för 100:- och så klart var det inte så svårt för lilla mig att snabbt klicka hem 5 st. Nemas problemas fröken! Tänk att jag som verkligen hatade att läsa och att ens ha att göra med böker när jag va mindre är ägare till en överfull bokhylla.  Vad kan jag säga mer än att alla rosor har sina taggar...
 
Idag fick jag hem MIO katalogen och det fanns ju en del jag skulle vilja ha. Men det kostar ju en del också. Finns en mycket fin golvlampa som jag järna skulle vara stolt ägare till. Får se om det kanske blir någon egen julklapp till jul :) Vi har i alla fall kommit fram till att det blir att önska sig bidrag till nya sovrumsmöbler i julklapp. Vi får väl se vad tomtefar och tomtemor kan hitta på :)
 
Nae, nu tror jag att jag ska se en film till ;) Puss nattinatt
 
Nos vemos Tea
 
 

I´m back...

 
Äntligen rullar allt på som vanligt igen. Datorn fungerar igen, tack pappa!
 
Vet inte riktigt hur jag ska skriva, så dethär får räcka för tillfället.
 
Nos vemos Tea

You can not escape from the world if you reveal your hideaway

 
Nu när sommaren börjar ta slut, det är då man börjar tänka på nytt, i alla fall jag. Många av mina vänner börjar prata om höstdepressionen och att det är den som är på väg ner mot landningsbanan. Jag känner tvärt om. Det är nu jag får ork och känslan för en nystart. Inte bara för att jag har Egypten resan att se fram emot utan också för att luften ändras och man får energi på nytt.
 
Idag för ett år sen flyttade jag ihop med min älskling. Det är svårt att tro att det har gått ett år redan. Kanske beror på att vi på sätt och vis inte bor ihop 24-7. Jag som jobbar mellan 5-7 dagar veckan och älskling som jobbar ute på trakt. Vi som ofta jobbar om varandra. När han jobbar så är jag ledig och tvärt om. Tur att jag i alla fall har ledigt nästan varanan helg (dock har det system inte fungerat så bra) så vi kan ses och hitta på något tillsammans. Det är ganska svårt att planera något, får alltid preliminärboka och det kan ju vara skönt att slippa ibland.
 
Nu i helgen så skulle jag vara ledig men som sagt det är oftast preliminärt. Så det får bli bio på fredag, dock har filmen inte bestämts än, troligen nya Batman. Och söndagen blir bara mysdag. Kankse blir att tända några ljus, mysa ner sig i soffan och se någon av de nya filmerna vi köpt. Hoppas, hoppas, hoppas på mysvänder så man med samvetet kan slappna av och bara njuta av varandra... Love U
 
Nos vemos Tea
 

Förkylningsdepp...

 
Det här med att ha en sambo som jobbar på trakt är inte alltid som man kan tänka sig. Det har massor med fördelar och jag tycker inte det är dåligt på något vis men en sån här dag när man känner sig lite nere, saknar och önskar att han skulle vrida om nyckeln i låset vid 16.30 och kliva in genom dörren och bara vara hemma och mysa med mig. Eller att man kan  ringa och säga till sin älskade att man skulle vilja ha lite uppmuntrande glass till filmen om han kunde vara så gullig att köpa det innan han kommer hem.
 
Men nej, när man har en sambo som jobbar på trakt kan man inte ringa och be om det. Då får man helt enkelt bita ihop och ta sig ut på egen hand hur dåligt man än mår för att köpa sin glass. Och om orken inte finns då sitter man här och skriver om sitt dilemma. 
 
Och det jag mest vill komma fram till är att såna här dagar saknar jag honom ännu mera än vanligt då jag saknar honom mycket. Love U
 
Nos vemos Tea

RSS 2.0