Dagarna som varit...

I onsdags var det sista dagen på jobbet. Jag har två veckor i juli också men innan des är det operationen som gäller. Nerverna är här nu och jag hoppas nu med allt dethär att jag kan få leva livet som en vanlig 21 åring gör. Alla runt mig, speciellt min familj, pojkvän och närmsta vänner (ni vet vilka ni är) har stöttat mig så enormt myckt och hjälpt mig genom dehär kämpiga åren och jag hoppas att ni som jag kan må bra med mig igen när dethär är över. Tack och jag älskar er! <3

I onsdags eftermiddag åkte jag och älsklingen till IKEA. Anledningen att vi hamnade där var att M hade lovat sin wingman Henka att skjusa honom till after work. De skulle grilla och spela bränboll. I alla fall tänkte vi tita på IKEA en sväng när vi ändå var i LKPG. Men att titta kan vara svårt ibland och hela bilen blev ful med IKEA möbler. Resultatet blev mycket bra.

I fredags blve det jobb på Charlies på kvällen. M och Henka kom och käkade och efter som det var så lungt så fick jag gå när de var klara. Kändes inte som att det var någon ide att vara två servitriser till ett sällskap som ändå inte skulle vandra hem förens sent efter 23. Så jag hängde med grabbarna till Grand. Där blev det massor med prat och god dricka. Jag fick till och med en wisky och det var länge sen sist. Den var mycket god. Sen gjorde vi massa bus eller hur grabbs! ;)

Lördagen var lungn, mycket slapp. Åkte hem till huset för att ge katten mat och skriva ut lite papper. Efter det tog vi och åkte ut till M:s land. Jag blev inte där sålänge då jag blev inringd till jobbet. Men då blev det kökstjänst. Jag gjorde förrätter och efterrätter. Man kan säga att jag har specialiserat mig på sniglar. Det var en rätt så lungn kväll men jag hade det mycket kul.

Söndagen bjöd på regn, regn och åter regn. Åkte hem till skrutt Måns och gav honom mat, godis och lite mys. Efter det åkte vi tillbaka till NKPG och då blev det käk med kompis gänget. Vi han med lite inköp av mat och disk där mellan. Efter käket blev det film och godis i soffan och sen åkte grabbarna på fotboll vid 15.40. Då passade jag på att lyssna på min musik och se klart filmen. Efter matchen var det dags för lite naprapatplågning. Mycket behövligt, Tack David. Sen bjöd jag och M på paj och vid 22.00 åkte grabbarna hem. Sen återstod bara disk, tandborstning och sen sängen. God natt

Idag har jag varit på jobbintervju kan man säga. Det gick bra och ser lovande ut. Jag är mycket, mycket, mycket intresserad! Efter det gick jag en promendag och sen blev det lunch och här är jag nu.

Imorgon blir det att åka tåg till Stockholm för operation på Sophiahemmet. Önska mig lycka till...

Nos vemos Tea

Kutless - What faith can do


Everybody falls sometimes
Gotta find the strength to rise
From the ashes and make a new beginning
Anyone can feel the ache
You think it’s more than you can take
But you're stronger, stronger than you know
Don’t you give up now
The sun will soon be shining
You gotta face the clouds
To find the silver lining

I’ve seen dreams that move the mountains
Hope that doesn’t ever end
Even when the sky is falling
I’ve seen miracles just happen
Silent prayers get answered
Broken hearts become brand new
That’s what faith can do

It doesn’t matter what you’ve heard
Impossible is not a word
It’s just a reason for someone not to try
Everybody’s scared to death
When they decide to take that step
Out on the water
It’ll be alright
Life is so much more
Than what your eyes are seeing
You will find your way
If you keep believing

I’ve seen dreams that move the mountains
Hope that doesn’t ever end
Even when the sky is falling
I’ve seen miracles just happen
Silent prayers get answered
Broken hearts become brand new
That’s what faith can do

Overcome the odds
You don't have a chance
(That’s what faith can do)
When the world says you can’t
It’ll tell you that you can!

I’ve seen dreams that move the mountains
Hope that doesn’t ever end
Even when the sky is falling
And I’ve seen miracles just happen
Silent prayers get answered
Broken hearts become brand new
That’s what faith can do
That's what faith can do!
Even if you fall sometimes
You will have the strength to rise

Nos vemos Tea

Chris Medina - What are words

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

Nos vemos Tea

Flörtigt...

Det märks att sommarens början är här. Vissa av arbetskamraterna säger hej då och vi ses till hösten, hej då fika varannan dag pga att någon lämnar arbetet för att gå på sommarlov. Men allra mest märks det på alla singelkillar som desperat flörtat med varje tjej som passerar dem och som de få syn på. Man kan inte gå in i en mat affär utan att de manliga sommarvikarierna flörtar i  kassan. Jag handlade jordgubbar av en kille idag och han satsade allt verkligen, småpratet, de varma blickarna, alla kort på bordet direkt men till ingen nytta. Jag är UPPTAGEN och det är M som har mitt hjärta. Så jag säger bara, "Grabbar ta någon annan blåögd tjej o flörta med för Frokenbrage´s hjärta är taget."

Igår var en otroligt rolig dag på jobbet. Dagen började dock med att bilen blev lite knäpp och jag fick låta den stå. Som tur är så har jag världens bästa pojkvän som var så gullig och lånade ut sin bil så jag kunde ta mig till jobbet. Du är bäst. Lämnade in bilen på reparation idag, men de hittade inget fel så vi får sen när de gör det. Jag får i alla fall låna älsklings bil veckan ut och det är jag mycket tacksam för. ÄLSKAR DIG!

Det roliga som hände var att barnen/eleverna hade vattenkrig. Man kan säga att det var jag som startade det efter som det var jag som bidrog med vatten. Bus jag är! Idag var också en rolig dag då min arbetskamrat skulle rädda en humla med ett plastlock och en slev. Jag tror inte han skulle rädda humlan, jag tror han skulle skydda sig själv mot den. Som tur är kom jag in i köket och räddade Både humlan och min arbetskamrat. Så efter det kunde arbetet fortsätta som vanligt.

Nu när älskling kommer hem ska vi vara duktiga och ta en spring tur i Vrineviskogen. Dags att satsa nyttigare nu och gömma undan soffpotatisen för en tid. En skräpdag i veckan kan jag gå med på.

Nos vemos Tea

Sommar, sommar, sommar...

Vilket härligt väder! Kan man ha det bättre i sommar värmen? Mitt svar är nej. Jag kan i alla fall inte haft en bättre långhelg. Jag har nämligen spenderat långhelgen ute på M:s land och det är så härligt. Ultimal avkopling! Man får umgås med härliga människor, äta gott, skratta mycket och ha otroligt roligt. Ett stort + är också att jag får umgås med min älskling och det är ju inte lite underbart. Vi har kastat pil, jag har tränat golf ( jag börjar lära mig nu), busat med hund, spelat kort och Yatzy.

Och idag firade jag och familj min födelsedag, en dag i förskott. Vi hade ett stort fikabord med hemgjord jordgubbstårta. Jag fick mycket finna paket och jag är så nöjd med dem. Tack alla så mycket för uppvakningen av min 21 års dag!

Av älsklingen fick jag ett jättefint silver halsband med ett hjärtformat smycke. På hjärtat siter det tre diamanter. Det är så finnt! Och så fick jag en buket med 10 stora röda rosor. Jag bara älskar dem! Jag bara äslkar dig! M vetyder allt, Love U!

Annars har det inte hänt så mycket annat. Väntar bara på svar från landstinget om jag kan få bli opererad snart och vart jag bli opererad. Hoppas, hoppas på stockholm.

Nos vemos Tea

RSS 2.0