Vart ska jag börja...


Vart ska jag börja... Det var ett tag sen jag var här på bloggen och skrev av mig. Men det har varit mycket nu. Mycket jobb (bonde söker fru) och lite fritid. Har mest bara tagit det lungt på min lediga tid. Läst ut min bok, städat ur garderoben, umgåts med vänner och familj.

Jobbet har varit lite upp och ner. Lite rörigt med allt runt om. Man föröker ha struktut på allt med det spriker lixom när tv-temet inte har någon bra koll på något vad de ska göra heller. Man tröttnar kan man säga, men lite kul har det varit. 

Sen har ju bilen äntligen blivit fixad så nu är den blänkande fin igen. Vi har även sommar städat den inuti och jag kan säga att det var välbehövligt!

Sen hade jag igår en trevlig lunch och shoppingdag med Jenny. Det kändes som det var evigheter sen vi sågs  och man fick prata av sig. Jag kanske jobbar lite för mycket, eller?!

Älsklingen och jag har bopkat resa till egypten i november, två veckor på ett hotell med egen spanlägning. Det ska bli grymt skönt. Längtar! <3 

Jag fyller också 22 i veckan som kommer och ni som känner mig vet att jag troligtvis jobbar. Mamma och pappa ska på semester så de firar mig när de kommer hem. Men jag kanske kommer hem skapligt så det kan bjudas på en fruktsallad eller något.

I övrigt går dagarna som vanligt, jobb, tvätt, disk, städ och så vidare. Roligare än så blir det inte. 

Nos vemos Tea 


RSS 2.0