Ny vecka, nya möjligheter


Idag har varit en bra dag. Vaknade och var pigg. Låg kvar i sängen och läste några kapitel i min bok Rivaler av Anna Godbersen, Delux serien. Rekomenderad att läsa! Sen gick jag upp, tog en dusch och åt frukost. Sen bar det av till jobbet.

Fick jobba över pga att Susanne hade ett sjukt barn hemma. Slutade 15.30. Sen fick jag snabba mig hem för att Amanda och jag skulle ut o gå vid 16.00. Blev inte riktigt så, men vi gick vid 16.30 istället. Var ute en timme och det var skönt. Vi körde på i ett bra temp och det känns i benen :)

Nu när jag kom hem efter promenaden så gjorde jag kvällis och sen hoppade jag in i duschen. Nu sitter jag här framför tv och dumburken. Tänkte läsa lite mer i boken sen och så klart blåsa håret.

Som samanfatning så har jag haft en jättebra dag :) Hoppas ni med har haft det

Nos vemos Tea

Varför?


Har varit sjuk hela veckan. Låter som en smurf fast utan färgen blå dock. Börjar bli lite trött på att det alltid är jag som råkar ut för allt. Jag skulle vilja spola tillbaka tiden till innan jag fick körtelfeber alltså till julen 08. Tänk om det skulle va möjligt.

Nos vemos Tea

Första skoldagen...


Idag ska jag till skolan för första gången. Lite spännande roligt och se vad det kommer att bli och va. Men såklart så har jag varit för hurtig under veckan. Har nämligen åkt på en halsförkylning som inte är något vidare rolig. Hostar och spottar släm hela tiden. Äkligt, men sånt är livet. Annars kommer det vara en lugn dag. Sitter och läser lite men ska snart käka lite lunch. Jag hoppas bara min hals bli bra igen eller återställer sig till det normala.

Känner mig så duktig. Beatch 2011 går riktigt bra för mig. Bara denna vecka som varit har jag gått ner 1,5 kg så jag är jättestolt. Bara 10 kg kvar till målvikten. Har värkligen fått ett boost av att tävla mot tjejerna. Jag är stenhård nu, jag tänker vinna! Fast vi tävlar inte direkt mot varandra utan vi hjälper varandra att vara motiverade och för mig funkar det super.

Nee, nu ska jag gå och blåsa håret.

Nos vemos, Tea

Idag och igår...


Idag är det snöväder ute. Tur för mig som vaknade så tidigt och tog dagens promenad vid klockan 06.25 utan snöyra runt om mig. Men nu tycker jag det kan sluta snöa. Visst är det fint och jag älskar snö men kan det inte bara sluta söna, men låta den snön som finns ligga kvar. Det är ju så härligt vit utanför fönstret. Mycket vackert och mysigt.

Idag är det en städ-och tvättdag hemma hos mig. I kortfatade darg så städar och tvättar jag. Nu går vi vidare till gårdagen.

Gårdagen var jättekul. Flickorna kom över för Greklands mys och planering av april resan. Vi åt grekisk mat med kyckling, fetaost, kalamataoliver, sallad med avocado, ccocktailtomat, rockula och röd paprika. Såklart så hade vi massor med tzatziki och vitlöksbröd. Blandade också massor med olika drinkar, men Crocodile Cocktailen var inte så god, men hade en cool färg. Lite vitt vin till maten och drinkar i alla regnbågens färger. Vi hade i alla fall himmla trevligt. Måste göras om. På måndag ska vi gå till resia och förmodligen  boka resan till Kreta! Längtar redan till april.

Nae, men nu ska jag pyssla vidare och kanske om jag får lust och tid läsa lite i boken.

Nos vemos, Tea

Dagen som varit...


Påminner om gårdagen. Förts morgonpromenad och sen frukost + dusch. Sen skrapa bilrutor och fara till jobbet. Sen jobba och få massor med roliga kommentarer från alla små barn. Efter det var det schema prat och sen hem. När jag komm hem så var det bara att ta på sig gåskorna och ta en timmes tur runt byn, friskt och härligt. Efter det blev det kvällsmat och sen läsa ut boken (jobbar på det nu 5 kapitel kvar). Sen blir det duschen och gaddarna som ska borstas. Oh, jag glömde nästan, måste bädda sängen också.

Dagens kommentar från de små knattarna på dagis: "Du ser ut som en såndär model, och du går nästan som en också, fast de har ju klackar på skorna och de har inte du" (måset bara påpeka att de sa dethär till mig efter att jag byt om till hemfärd så jag hade inte kock kläderna på mig)

Imorgon blir det jobb och sen Greklands-resa-planering med flickorna =)

Nos vemos Tea

Tiden går så fort när man har och göra...


Dagarna bara flyger iväg! nu när man jobbar går allt så himla fort. En timme tar slut på bara en kvart känns det som. Man får verkligen planera sin tid. Jag börjara faktiskt förså vad alla andra hårt jobbande arbetare pratar om. Men guu så härlig det är när tiden rullar på. Man hinner med så mycket mer än när man inte har något att göra.

Varje morgon går jag upp 07.00 Tar då en promenad på ca 1 - 1.1/2 timme. Efter det går jag hem och duschar och fixar till mig. Sen blir det frukost med tre knäckemakor, en frukt och juice. Vid 10.10 sätter jag mig i bilen för att fara till jobbet. Ska vara ombyt och klar vid 11.00 (pendlar därav tiden) sen jobbar jag till 14.30 -15.00 och efter det åker jag hem. Väl hemma så byter jag om till löpar skor och ger mig ut på en 40 minuters löpartur. Härligt! Sen är det hem  sätta sig ner för lite stretching i en kvart. Efter det in i duschen och sen lite kvällsmat. Sen brukar det bli lite dator. Jag kollar mail och skriver här för lite uppdatering. Efter det så brukar jag mysa till det under filten med några kapitel i boken och sen brukar klockan vara 22.00 - 23.00. Då borstar jag gaddarna och krypper till kojs.

Så brukar mina dagar se ut. Men som sagt måndagkvällar kommer bli anorlunda framöver efter som jag ska gå i skolan så då blir det så att löpar skorna får vila.

Nos vemos Tea


Årets första löprunda...

 
SÅ HÄRLIGT! Äntligen kan man damma av sina vinterförvarade löpskor. SÅ HÄRLIGT! Tog årets första runda. Det gick som fart och fläkt. Tog 40 min att springa runt byn, men då tog jag inte den långa vägen runt industi/stall utan den genom kullen/Willys/hagatorget och sen hem. Känner mig riktigt bra, trodde jag var i sämre form men icke, jag är i relativt bra form. Pulsen blir normal snabbt och inte änns halsen känner jag av. SÅ HÄRLIGT! Så stolt över mig själv. Så flickor! Beach 2011 i april kommer vi att klara av, det kan jag garantera.

Nos Vemos Tea

Firework - Katy Perry


Do you ever feel like a plastic bag
Drifting throught the wind
Wanting to start again

Do you ever feel, feel so paper thin
Like a house of cards
One blow from caving in

Do you ever feel already buried deep
Six feet under scream
But no one seems to hear a thing

Do you know that tehre's still a chance for you
Cause there's a spark in you

You just gotta ignite the light
And let it shine
Just own the night
Like the Fourth of July

Cause baby you're a firework
Come on show 'em what your worth
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
As you shoot across the sky-y-y

Baby you're a firework
Come on let your colors burst
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
You're gunna leave 'em fallin' down-own-own

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Maybe you're reason why all the doors are closed
So you can open one that leads you to the perfect road
Like a lightning bolt, your heart will blow
And when it's time, you'll know

You just gotta ignite the light
And let it shine
Just own the night
Like the Fourth of July

Cause baby you're a firework
Come on show 'em what your worth
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
As you shoot across the sky-y-y

Baby you're a firework
Come on slet your colors burst
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
You're gunna leave 'em fallin' down-own-own

Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
It's always been inside of you, you, you
And now it's time to let it through

Cause baby you're a firework
Come on show 'em what your worth
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
As you shoot across the sky-y-y

Baby you're a firework
Come on let your colors burst
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
You're gunna leave 'em goin "Oh, oh, oh!"

Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon

Nos vemos Tea


Fredag!


Idag har det varit jobb från 10-15. Blev lite längre udag pga att Susanna var tvungen att åka hem och vårda sjukt barn, som det så fint heter. Hennes dotter hade blivit dålig så hon slutade tidigar. Det var inte så speciellt svårt att stanna kvar och ta över Susannas jobb. Mest disk och städ kvar vid 14.00 så jag kännde att jag gorde rätt som skickade hem henne. Bara bra med lite extra timmar. =)

Igår var jag på 3D bio med min syster. Vi såg Narnia och filmen var bra tycker jag, där emot 3D är skit. Även fast man hade dedär fula 3D brillorna på sig så var allt suddigt. Det fanns ingen fokus, varken på filmen eller texsten. Nej! Aldrig mer 3D för min del, ska det va så ska det vara normal film utan 3D och dess fula 3D brillor.

Ikväll väntar mat med mor och far och sen så blir det promenad med Amanda. Vi satsar hårt nu efter som beach 2011 börjar redan i april för vår del. Jag börjar lite lungt med promenader men sen när isen och allt det hala är borta så ska jag börja springa igen, om halsen tillåter det. Men det ska inte hindra mig, vi ska till Grekland i April det är bestämmt. Så packa väskorna flickor för i April så bär det av till soliga Grekland.

Nos vemos Tea

Lugna dagar


Nu framöver kommer det att vara lugna dagar. Har kommit igång med jobbet och det går riktigt bra. Det är skönt med lite halvtids jobb varje dag. Man hinner lixom med att leva lite också och fundera på vad jag vill göra framöver, om det är dethär jag vill.

Annars har det varit sköna dagar denhär veckan. Dock har det kommit mer snö, det är finns men snart får det inte komma mer, för mycket snö! Var med katten hos destriktarn igår. Han var så himla nervös, satt och skakade i buren, stakars min lilla skrutt. Jag tror inte änns att han märkte vad vi gjorde med honom, så nervös var han. Vi klippte ju bara klorna så det var ju inte en så stor grej, men såhär nervös har jag aldrig sett honom. Nu är han lugn men han tittar på mig som om att han tror att jag ska ta tillbaka honom dit närsom.

Annars är det bara jobb och hemma mys som gäller. Går också morgonpromenader 07.00 på mornarna, väldigt skönt, och även på kvällen. Så skönt och avkopplande. Det är vad jag sysslar med i veckorna.

Nos vemos, Tea


Shopping dag med syster


Idag har jag spenderat min tid med min syster på stan. Vi har shoppat. Dock var det meningen att jag inte skulle köpa något men det gick ju inte att hålla. Jag klarade till och med av att få ihop mer shopping påsar än min syster fast det var hon som skulle shoppa. Det är som vanligt med andra ord.

Jag piercade också ett till hål i örat och när det har gått 4 veckor då ska det bli ett till. Riktigt snyggt kommer det att bli. Jag vara också uppe hos tatueraren och beställde en tid, så nu är det bestämmt. Den 8 februari ska jag bli gaddad. Så spännande och läskigt på samma gång. Kommer vara helspänd nu fram tills den 8, kul!

Efter stan vara jag med Jennifer och Amanda. Vi pratade och hade trevligt, måste göras om och vid ett bättre tillfälle då vi kan ses en längre tid.

Nos vemos, Tea

Dag- och nattäventyr...

Gårdagen var en riktig slödag i alla fall fram till klockan 18.00. Film och sänghäng hela dagen, läst lite i min bok också och sen så städade jag lite. Skönt att bara ha en sådan dag ibland, man slappnar av och bara myser i mjukisar och kan gå osminkad utan att det gör något. Riktigt härligt!

På kvällen gick jag en promenad med Amanda och vi gick runt hela byn. Väldigt kul och mycket prat o skratt. Efter det så gick vi hem till Amanda och pratade och skrattade. Väldigt rolig efter som det var länge sen vi gjorde sånt här. Vi fortsatte så fram till klockan 23.00. Då gick vi ut igen i kylan. Vi var nämlig tvugna att gå och hämta Amandas syster hos hennes kille, för att hon fick inte gå hem själv så sent. Så det blev sammanlagt 2,5 timmars promenad i går. Känner mig så duktig och det är så skönt att bara gå. Älskar det. Jag kom hem 00.35 och då blev det sängen direkt.

Dagen har varit bra. Har varit hos farmor hela dagen på den årliga farmors middagen. Då samlas vi alla hos farmor och äter och skrattar. Själv hjälpte jag till med maten så jag var där redan klockan 12.00. Är väldigt trött nu och ska snart krama kudde. Det ska bli skönt.

Och imorgon blir det äventyr i Nyköping med Amanda. Vi får väl se om det blir något bloggande när jag kommer hem. PussoKram

Nos vemos, Tea

En vanlig tråkig onsdag

Idag är det onsdag. Vilket jag tycker är de tråkigaste dagen på hela veckan. Men dagen har varit bra ändå. Gick upp klockan 07.15 för att ta en dusch och sen åka iväg på arbetsintervju. Det gick jättebra och jag fick jobbet. Känns jätteskönt. Sen var jag och min far på IKEA o handlade samt tittade på ny bil. Det var väldigt kul efter som jag lyckades pruta ner en bil med 25.000 men det var inget att ha ändå.

Nu under kvällen busar jag bara med katten och sen tar det lungt framför tv. Kan vara skönt att ta det lite lungt nu efter som jag inte haft semester utan bara jobbat den senaste tiden, börjar ju på det nya jobbet nästa vecka så lite slappdagar har jag fötrjänat. Men jag latar mig inte bara framför tv utan jag går promenader eller åker skridskor. Sådana saker som får mig att koppla av, det är jätteskönt.

Nej nu ska jag bygga ihop mina lådor så jag får lite ordning på mina kontorspapper.

Nos vemos, Tea

20 saker man bör veta om frokenbrage...

  1. Jag äter inte blåbär pga en otrevlig upplevelse...
  2. Dejtar inte yngre killar, det känns fel...
  3. Är ingen frukost människa, har aldrig varit...
  4. Jag är som jag är bara för att det blir bäst då...
  5. Jag har regler, men ibland slänger jag regelboken...
  6. Gör vad jag vill när jag vill hur knasigt/barnsligt det än är...
  7. Äter inte majs, allergisk...
  8. Favoritfärg är blå, men andra färger funkar ändå...
  9. Silver ska det va, men vit guld går också bra...
  10. Jag är jätte kräsen, lär dig leva med det för det är så jag är...
  11. Mitt hår är min stolthet, bara jag och frisörer får fixa med det...
  12. Jag har blivit ett sminkfreak, Amandas fel...
  13. Har jackmani, ett arv från min far...
  14. Kläder är en hobby inte mitt liv, men jag vill absolut alltid se bra ut...
  15. Samlar på glasfigurer, men bara de som jag tycker är snygga...
  16. Favoritdjur är björn, frågan är varför just björn?
  17. Äventyr som gäller, så länge man kan vara snygg och graciös...
  18. Kyckling är min favorit mat, särkilt Thai...
  19. Action, vad annars?
  20. Älskar fruktsallad över allt annat...

Nos vemos, Tea


Äntligen hemflyttad


Nu har jag startat årets första dag med att packa upp mig ur min hockeytrunk. Det är krävande att bo i en väska, inget jag rekomenderar. Dock blev det lite problem när jag skulle hänga in alla kläder i garderoben. Jag har för mycket kläder att det inte får plats! Garderober går inte att stänga och då har jag tre kartonger med kläder som inte har någon plats i garderoben, sorgligt efter som det är kläder det handlar om, mina kläder. Hoppas jag får mer plats när vi renoverar det andra rummet och jag flyttar in dit. Då blir nämligen mitt nuvarande rum en walk in closet. Härligt! Så nu är jag officiellt hemflyttad, ganska skönt men lite kommer jag sakna från mitt Jönköpings äventyr.

Vill också passa på att tacka för en heltrevlig nyårs fest/partaj med mina älskada bästa vänner. Kunde inte ha haft det bättre. Tack för att ni orkade vänta på mig och min sena ankomst. Ni gjorde mina sista timmar 2010 och mina första timmar 2011 otroligt minnesvärda! Pusskramar på er

Nej, men nu ska jag greja vidare med annat, mycket att stå i nu när skolan börjar och nya jobb kommer.

Nos vemos, Tea

RSS 2.0