When life is a mountain that I can not climb


You Are strength in my weakness
You are the refuge I seek
You are everything in my time of need
You are everything, You are everything I need

I need You
You are everything I need
I love everything about You
I love you

Nos vemos Tea



Öppna din dörr

 

Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

Så börjar livet här till slut
Vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

Ge av dig det du vill ha av mig
Och säg att jag får alla förlorade år

Jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

Nos vemos Tea


Öron i alla former


Sitter här i soffan ner bäddad under in filt med lite feber. Inget kul att bli sjuk på andra örat dagen efter att penicillinet var slut. Ja så nu sitter jag här hemma igen med värk i örat, fast nu i vänster öra. Och så har jag fått såna obehagliga örondroppar som ska läka mitt öra. För tillfället känner jag ingen bättring och såva går inget bra heller. Får se hur länge det tar för dethär örat att läka ihop. Så för min del är det alvedon, örondroppar, febertermometer och vattenflaskan som gäller nu fram över.

Nos vemos Tea

Du är du och jag är jag


Sitter här och funderar över livet. Vad vill jag göra med min tid?

För två veckor sen var jag helt säker på att vi skulle ha en liten shiba valp hemma här i början av april. Nu är den säkerheten borta. En dröm som jag haft sen jag var fyllda 7 år försvann inom en halv timme. Tänka att vissa kan döda andras drömmar pga att de inte är lyckliga med deras nuvarande situvation i livet. Det tråkiga är att det alltid är någonan annans fel aldrig deras. Jag kanske är egosentrisk pga att jag pratar i JAG-form ofta men jag kan inte prata för någon annan än mig själv och det är den andras skyldighet att prata för sig. Det är upp till var och en att döma beroende på situvation. Och om jag skulle vara egosentrisk för att jag pratar i JAG-form så är du också det, för jag vet att du gör det. Men kan du säga mig helt säkert att du aldrig gör det så borde du tänka om vart dina drömmar och dina verderingar tagit vägen? Är du du eller lever du genom någon annan? Du lever inte genom dig i alla fall. Man ska ha drömmar. Vad ska du annars ha att sträva efter i livet? Du är du och jag är jag, ingen kan ändra på det. Bara om du ger efter och låter dem. Vart går din gräns? Tänk på det!

Idag har jag i alla fall fått positiva besked som gör att jag kan glöma och omvärdera dålig energi till bra energi. Den bästa kvällen på en vecka, är så glad! Nu gäller det bara att det håller i sig med allt det andra också. Förhoppningsvis räker det.

Nos Vemos Tea


Mitt hjärta brister och jag gråter...


Sorgen i mitt hjärta hänger tungt.
Det blir ingen Otto
Jag vill bara säga att jag älskar dig så
även fats jag lät dig att gå.

Nos vemos Tea



I Cv världen...


Dags för nytt Cv tänkte Tea idag. Ja, Jag ska gå och uppdatera till det senaste. Men nej då, idag ville Word inte göra som jag ville och det resulterade till att jag hamnade på google för att söka efter en bar Cv mall.

Att skriva Cv tar på sin tid. Särskilt om man har ett så pass långt Cv som jag har. Trotts min unga ålder och bara 3 år sen jag tog studenten så har jag ett Cv på nästan 5 sidor (då är det skrivet i word och inte för hand) väldigt långt med andra ord. Då har jag också tagit bort de orelevanta arbetslivserfarenheterna för de jobben jag söker. Hjälp! Men det är bra att ha erfarenheten när man söker och tur det att jag har dem nu när jag söka ska =) 

Men nu ska jag ge upp skrivandet för idag. Jag får följa upp imorgon efter jobbet och hoppas på att bli klar då innan jag ska hem till mamma. Än så länge har jag inte kommit så långt men hoppas på att hinna klart imorgon. Har nämligen bokat tid vid mor och fars skrivare då jag inte har någon egen (vilket dock skulle vara behövligt vid sånna här tillfällen) men jag får ju träffa min mamma och katten. Det är ett STORT +

Nej, nu ska jag bege mig mot de fluffiga dunkudarna och förlägga mina tankar i en bok.

Nos vemos Tea

The Enchanted Christmas


Jahopp, då var julen utstädad. Skönt på ett sätt men samtidigt lite tråkigt då julen inte varit lika julig som tidigare år. Snöbristen syftar jag på. Många säger att det varit skönt och jag själv säger att jag saknat snön. Hoppas på mer snö nästa jul.

Veckan har varit skön. Börjat att träna på gym men min bästa Jenny. Vi har varit så duktiga och satt upp träningspass på 4 gånger i veckan med varandra som sällskap då, utöver det får man träna själv men vi satsar på det. Jag ska hålla mig till 4 ggr veckan nu i början så jag orkar med mina jobb också, sen får vi se om jag utökar det till ytligare dagar.

Jag har också blivit så duktig och äter frukost hemme stället för på jobbet och det har gjort att jag är mycket piggare och inte stressar så mycket som jag gjort förut. Nu när jag går upp på morgonen så hinner jag med allt jag ska utan att behöva stressa. Lite kul är det också att sätta på tv:n och inse att inte något pogram har börjat sendas än, då går man upp tidigt.

Jag har beställt lite böker av Cecar Millan som jag ska börja läsa. Längar så tills de kommer hem i brevlådan så jag kan gräva ner mig i bokvärden igen. Hoppas bara att jag lär mig något bra av dem, men jag har hört att de är bra. Och så får vi ju veta om det blir en liten lillplutt denhär veckan =) Jag hoppas!!!!

Nae, nu blir det att förflytta sig in i sovrumet för att se fotboll Inter - Millan. Väntar med spänning (not) men vad gör man inte för den man älskar <3

Nos vemos Tea


Kickstart...


Idag började dagen med en kickstart för min del. Dock så åkte min älskling iväg vid 04.30 och kommer inte hem förens på torsdag om jag har tur, saknar honom. Jo efter att han hade åkt så var det ju lite svårt att somna om efter som min andra hälft och min andra värmekälla åkt så då låg jag och småmyste fram till att alarmet ringde vid 05.40.

Kravlade mig ur sängen. Gjorde min vanliga morgonvarnor som ex, tvätta ansiktet och smörja in med ansiktskräm, sätta upp håret, klä på mig, äta frulle, och borsta tänderna. Sen bar det av till jobbet. På jobbet har det varit en lugn dag och det var skönt. Inga problem eller hinder idag.

Efter jobbet gick jag hem. Dammade av min gympaskor och packade träningsväskan. Nu ska det börja tränas. Jag och Jenny har köpt årskort på Medley. mycket roligare att träna med en kompis och inte vara helt själv. Gymet var jättebra och vi ska träna 4 dagar i veckan. Hoppas man ser resultat bara. Har även ändrat mina matvanor fårn idag så jag hoppas på att jag ska bli lite snyggare till sommaren kommer. Har inga höga krav eller mål, vill bara väga lika lite som jag gjorde när jag gick ut gymnasiet och det målet hoppas jag att jag ska klara.

Efter gymet gick jag hemoch fixade mat. Idag blev det pastasås på champinjoner och lite pasta med hyvlad morot, ruccula och spenat toppat med några körsbärstomater, mycket gott. Till maten blev det filmen Tarzan. Så nu sitter jag här efter filmens slut och skriver. Hoppas på att morgondagen blir lika bra som denna.

“If you can do something today, don't wait until tomorrow because tomorrow might never come”

Nos vemos Tea

P.s Jag hoppas på att det blir en bus Otto!


Övningskört ny dammsugaren


Fick ett litet utbrott på mig själv när jag kom hem. Hur kan jag låta lägenheten bli såhär lortig? Men jag har mig själv att skylla som köper mattor som drar till sig allt. Så nya dammsugaren åkte fram för en invigningstur. Så himmla skönt nu när det är rena och snygga mattor igen.

Så nu räker det att vara duktig för mig i dag. Först promis runt stan med syster. Sen när jag kom hem började jag städa hela lägenheten. Nya dammsugaren fick visa vad den går för och nu är även tvättmaskinen på. Dammsög till och med i soffan och det behövdes kan jag lova. Tror aldrig älsklingen dammsugit soffan sen han köpt den. Men nu är det fräscht igen. Nu är jag nöjd = färdigstädad för den här gången.

Dags för lunch!

Nos vemos Tea


Nytt år, nya händelser...


2012 är här. Vad fort tiden går.

Julen spenderades lite här och var. Först på förmiddagen var vi hos mina föräldrar. Vi stannade till efter kalle ankas jul var slut. Även fast far min säger varja år "i år ska vi inte ha ett så stort julbord" så blir det nästan allt + lite till. Så jag kan ju säga att man var ju inte hungrig juldagen precis.

Efter besöket hos mor och far åkte vi vidare ner till M:s syster. Där blev det knyttis julbord (igen) och jag var inte så speciellt hungrig. Där blev det lite rödbetssallad, inlagd gurka och två köttbullar som slank ner. Sen kom tomten och den som fick mest paket var lille Tim. En del av paketen han fick var större än vad han var men mycket fint fick han.

Julklappar jag fick: Wii spel, kokbok, vetekudde, ansiktskräm, smycken, presentkort, mm. Av bästaste Jenny fick jag boken: Välkommen hem till Maria Montazami <3 nu ska det läsas :)

Juldagen var en lugn dag, hungrig var jag inte. Syster och hennes sambo kom över för att äta vildsvinsmiddag med oss. Det blev jättegott och efter det blev det film och Wii.

Mellandagarna bjöd på gos mys, julgodis, mellandagsreor, dammsugar kolapps, inköp av ny micro och Köpings besök mm. Däremot har jag varit duktig och inte köpt något på mellandagsrean till mig själv utan de pengarna har gått till Otto fonden. Länktar så mycket <3 När vi vet lite mer så ska vi åka och köpa grejer till lilleman.

Nyår firades på älsklingens lantställe med vänner. Mycket trevligt. God mat, dricka, spel, raketer och skumpa.  Gott Nytt År!

Nu denhär veckan har det varit lungt. Det ända tråkiga med denhär veckanär att jag är ledig men inte älsklingen. Han är i storstaden och jobbar. Saknar dig! Men för min del är det skönt att vara lite ledig från allt. Jag och syster har varit duktiga och gott varje dag. Vi ska gå idag med så det är dags att göra sig klar för utgång i blåsten. Får se vilken runda vi tar idag.

Nos vemos Tea

RSS 2.0