Varför december?

Jag är en tjeja som ofta har många bollar på rullning. Men hur kommer det sig att jag alltid lyckas placera allt näst intill samtidigt? Inte nog med att det händer mycket nytt nu och jag har en del viktiga val framöver men varför och hur lyckas jag?

För det första ska vi flytta! Det ska bli så kul och vi får den nya lägenheten idag, så nu är det nära! Tro mig, flytta är roligt men att ta tag i att man måste få lite ordning på allt runt om kring är inte det lättaste. Vad grejer man har! Och ändå tycker inte jag att vi har så mycket överflödigt. I alla fall ska det bli så kul och nu får man rycka upp sig för nu är det på riktigt!

Och varför ska fröken göra det lätt för sig? Inte nog med att jag har skolan varje dag mellan 8.30 och 15.30 så ska jag envisas med att jobba lite julbord på helger också. Jag har inte släppt mitt restaurang kall men så skönt att (förhoppningsvis) få en stadig framtid. Ska bara lista ut vad jag ska välja för "produkt" men sen är det bara att tuta och köra! Finns så otroligt mycket jag kan tänka mig. Gaaa!

Och varför såklart nöja sig där? Vi är inte de ända som tänkt flytta i december. Vi är ju några bland vännerna. Så vi klämmer in 3 flyttals i december men ska tilläggas att vi inte flyttar samma helg.

Idag blev det sovmorgon då vi fick fältuppgift. Lite svårt att sätta igång med fältuppgifter när allt är stängt. Så då får man vänta till öppning. Måste även (när vi ändå är i ett köpcentrum) köpa något att ha ikväll. Hoppas jag hittar något. Ska nämligen på julbords show med älsklings företag. Dock blir det inte så mycket fest och långt tid då jag ska upp tidigt i morgon bitti.

Nu är det dags att fixa sig för att gå och möta upp de andra och ta frukost.

Nos vemos Tea

Blåljusens afton...

Tror bestämt att det var 5 min idag (eller i alla fall sen jag kom hem från skolan 11.30) har susat förbi utryckningsfordon av alla varianter utanför balkongfönstret. Olycksdrabbad dag?

Älskling kommer hem och säger sig ha fått migrän och gått med det halva dagen. Han tror det beror på dålig luft eller bara otur. Tar en tablett och går och lägger sig. Klockan hinner bli 17.30 och dags för att laga kvällas. Spisen går sönder lagom tills jag ska börja. Hade förberett allt och ska vrida på ugnen. Fjong säger det och vredet (grejerna man ställer in temperaturen på) losnar och i handen har jag två helt värdelösa plastbitar. Hämtmat? Åker för att hämta maten och vad möter jag? jo, en olycka vid södertull. Blå blinkande ljus vart jag än vrider huvudet mitt.

Hemma igen. Mat i magen och ser smurfarna 2. I ögonvrån ser jag hur det blinkar blått utanför fönstret. 22.00 Tar en dusch. Blåser håret och allt är som det ska. Borstar gaddarna och lägger mig i sängen. Kollar mobilen och ställer klockan för morgondagen. Läser av en slump NT. Och vad står det där? Jo, det brinner i Hageby. Olycksdrabbad dag eller?

Jag är i alla fall glad att min dag har haft minimalt med "olyckor"

Nos vemos Tea

RSS 2.0