Underbart


Sopa...

I år är det väldigt dåligt sopat på alla gator och gångvägar i nkpg. Och med det har jag konstaterat att mina K2 får vara inne i sommar. Tråkigt det då jag nu tänkt komma igång på riktigt. Väldigt dålig asfalt också som hindrar mig från att åka (vill inte förstöra mina godingar).

Så den här sommaren får spenderas på min Scott på stadens alla färdvägar och off road banor. Redan har jag bara på några dagar i sällskap med min älskling avverkat ex antal mil och det känns så skönt! Riktigt kul och oj vilken skillnad på MTB och MTB!

Ut över det här blir det jobb och promenader så med mina mål så hoppas jag på att fixa till mig någorlunda till vintern. Hade en tanke om att ha fixat det tills nu i juni men blev inte som jag tänkt. Men nu kör jag järnet ska jag lova. Hoppas bara att jag får bukt med maten och min krånglande mage. Just nu är det riktigt jobbigt med alla tillsatser att hålla reda på. Dock en positiv (men lite tråkig) upptäckt är att det är bye bye godis, läsk, mm = onytigheter. Det är total kört kan man säga.

Nos vemos Tea


Veckorna tickar på...

Dagarna tickar på. Härligt såhär nu när våren äntligen är här. Det är så otroligt härligt att gå runt strömmen och bara dra in härliga vårdofter i snoken min. För varje dag det något nytt som slagit ut i blom. Idag kände jag en ny doft, från ett träd med vita blommor, lite lätt hängande grenar. Det var en blandning mellan fläder och honung som vi möttes av, helt underbart.

Varje dag går Jenny och jag en promenad runt strömmen och såklart är lilla Theodore med. Det är så härligt runt strömmen såhär års. Det är så vacker och nog en av stans finaste promenadstråk. Härligt också att ha en promenad kompis som står ut med lite prat.

Så efter dagens promenad gick jag hem, började städa ur sovrummet ordentligt. Åt lunch, tog ett härligt bad och nu sitter jag här. Ska snart fortsätta med sovrummet och hoppas på att det blir klart idag. Känner jag mig rätt så kan det ta ett par dagar.

Nos vemos Tea


Kök... Då och nu...


En bild säger mer än tusen ord...

Fast i det här faller är det nog inte så för oj vad jag skulle om jag bara ville! Mycket stolt "mamma" är jag nu till en mycket snygg, snabb och bättre MTB! Möjligheterna med denna är inte begränsad!


RSS 2.0