Mellandags rea?


Nu är julen snart över. Bara alla matrester och mängder av godis askar som ska försvinna bort innan allt är som vanligt igen. Julen har varit bra, dock tråkigt att det har varit + 4-10 grader under julhelgen. Resultat ingen snö = att lite av julstämningen saknas.

Känade lite vuxenpoäng igår när jag åkte och köpte ny dammsugare. Det hela började med att jag skulle dammsuga hallmattan. När jag skulle "ta i" så föll munstycket av röret och det roliga är att då hade jag inte ens börjat ta i utan skulle bara ändra grepp. Så då blev det en tripp till mellandagsrean för att köpa en ny dammsugare. =) är mycket nöjd med mitt köp.

Sen kommer det nog inte bli så mycket mer köp på rean. Måste spara pengarna till lilla Otto, "Ottofonden". Det kostar ju lite pengar också, inte bara tid. Jag ser så fram emot det =) Så nu blir det att hålla inne på alla "jag skulle vilja ha" köp. Då får jag tänka på att de pengarna ska gå till Otto. <3

Nae, nu ska jag göra lite nytta förhoppningsvis.

Nos vemos Tea

Finns det ingen toffee kvar?


Älsklingen sitter i ett hörn av soffan och är lite putt över att jag ar tagit och ätit upp alla toffee som fanns i twisterpåsen han köpte. Han är nog inte jätte putt men lite trumpen är han.

I söndags hade jag haft mitt körkort i 2 år. Jag räknade ut att av de 2 åren (730 dagar) så har jag avstått från bilkörning i hela 93 dagar. Jag konstaterade då att jag har kört bil VÄLDIGT mycket under min korta tid som jag ägt mitt körkort. 

I övrigt har det inte hänt så mycket. Har köpt lite julklappar, pyntat hemma och köpt gran. Så till helgen blir det att klä den. Skadat hanleden lite olägligt nu veckan så det blir inga fler julbord för mig. Men att ta det lite lungt nu innan jul skadar ju inte. Tråkigt bara att det gör lite ont. Men när man inte får jobba utan bara vila så passar ett biobesök bra. Vi ska nämligen gå på premiären av Sherlok holmes: A Game of Shadows. Hoppas den är bra. Ska se första filmen imorgon så man hänger med lite bättre.

Nu ska jag kryppa upp i soffan o hoppas på att det trumpna har förvunit från älsklingens läppar...

Nos Vemos Tea

Snöglitter bland trädens toppar...


December månad. Var är snön? De senaste dagarna har det varit +grader. Känns inte som att julen är nära men ändå är det inte långt kvar till jul. Julborden har börjat och det är nu bara 13 julbord kvar att jobba för min del.

Igår var det julshow på nya parken med älsklingens firma. Det var jättebra men maten var väl inget vidare. Har ättit mycket bättre för. Vissa saker var för salta och andra var torra och hårda. Däremot hade de valt ett gott vin till maten, och det räddade hela omdömet. Man kan nästan säga att det är mitt favoritvin, McPherson. Ett mcyek bra val. Men som sagt annars var kvällen och showen jättebra.

Några få julklappar är klara men resten får jag köpa senare. Om jag får någon ledig dag. Måste komma på vad jag ska köpa till älsklingen. Det blir inte lätt.

Nos vemos Tea

RSS 2.0