Likt snöflingans boll vi rullar...


November börjar lida mot sitt slut med en konstig känsla om att det faktiskt snart är jul. Känns så konstig efter som det är nästan +10. Det är ju november och borde vara minst -15 eller mer. Jag som älskar vintern tycker det blir som mysigast när snön faller och lägger sitt vita mjuka snötäcke på stadens alla gator. Den fluffiga snön är vinterhalvårets bästa mysfaktor.

Renoveringen i hallen har gått bra och jag är så nöjd med hur det blir. Mycket ljusare och mysigare blir det. Än är inte allt klart men ljusdekorationerna och speglarna kommer älsklingen sätta upp på torsdag. Mysfaktorn i halen måste jag säga är mattan och ljussmidet på väggen. Det gör det mjukare på något vis, känns inte lika kallt som i en vanlig hall. Det är det lila mjuka mysfaktorn man behöver för att känna värme och kärlek i hemmet. Lite levande ljus och lite mjukt fluff är vad jag behöver för att känna mig hemma. Får inte heller glöma all kärlek som min underbara sambo strålar ut över mig, utan den är jag ingen ljus och fluffig Teal.

Det tråkigaste med måndagar är att när klockan ringer vid 04.00 så vet jag att det är minst 84 timmar kvar tills jag får krama om min älskling igen. Jag saknar honom så mycket i veckorna. Om man ska se det positiva i det att han jobbar ute på trackt så är det att vi inte hinner tröttnar på varandra och att i alla fall jag värderar tiden som vi får med varandra väldigt högt. Ja, jag vet att ni som känner mig kommer säga att det inte riktigt stämmer pga att jag jobbar så mycket extra under vissa kvällar och helger men jag vill påpeka att jag gör det för att jag vill kunna vara självständig och inte behöva vara beroende av någon annan. (Jenny vet vad jag pratar om)

Så med det sagt så säger jag puss och godnatt. Nu är det ett nytt avsnitt på Bones säsong 6 som väntar...

Nos vemos Tea   

Tagit på mig förmycket?...


Jag kanske har tait mig vatten över huvudet med jobb. Vet inte än men det klanske blir två tunga månader nu framöver. Min kollega på jobbet har blivit dålig och då blir det mer jobb för mig. Jag tycker det är roligt att får jobba mer men tråkigt att han är dålig. Utöver mitt dagjobb så har jag jobb på lochen och sen nu snart så börjar julborden att rulla på så det kan nog bli kämpigt. Det ska bli jättekul och det är något jag ser fram emot! :)

Och nu j*vlar har jag bestämt mig för no more candy. Jag får sån himmla magkramp när jag äter godis så nu ska jag sluta. Kan bero på allergi, att det kan finnas majs i någon form i godiset som inte står märkt på innehållsförtäkningen, man vet aldrig.

Och så har jag blivit duktig och börjat springa igen en 20 min runda efter avslutad arbetsdag. Känner mig så pass fräsch i kroppen och halsen att jag kan småbörjar lite lungt. Det är så skönt men det gäller att hålla i och inte fuska. Skärpning nu frokenbrage.

Nae, dethär får avrunda min dag, en kopp te och tända ljus. Saknar min älskling

Nos vemos Tea


RSS 2.0