Tanken kom igår...

 
Vad konstigt det känns. Älsklinegn och jag har inte varit tillsammans så speciellt länge men ändå känns allt så naturlig. Varje dag bara flyter på. Vi har våra egna dagliga rutiner och de gemensamma.
 
Igår när vi gick och la oss låg vi och läste varsin bok. Tanken slog mig att vi har kommit till det stadiet med "OSS" att allt är så natuligt. Som att vi har gjort så varje kväll. Allt känns så bra och det finns inget inom mig som skulle villja ändra på hur vi har det nu. Man kan säga att det är nu som vi har börjat leva som "ETT". Förut har man ju tänkt lite mer på vad man själv vill och gör men nu känns allt det lite mindre betydande. Nu känns "VI" som den tyngre faktorn. Man säger (har jag hört) att när man varit tillsammans i 3 år det är då men har klurat ut och lärt känna sin partner (som det så fint heter) helt. Men jag känner redan nu av det naturliga i vårat förhållande. Vi har inte varit tillsammans i 3 år man börjar redan nu kompromissa, prata om framtiden och ha mer insikt i varandras jobb/aktiviteter. Förut nämde man bara när man skulle jobba och så puss hej så åkte vi åt varsitt håll och inget mer med det. Men nu känns det som att det vi båda gör influerar varandra. Det jag gör påverkar M och det M gör påverkar mig. Förut var det liksom bara ett stort OKEY och inget mer med det. Ses vi till helgen? Allt är bara så självklart och så naturligt. Börjar jag bli mer vuxen? Har jag kommit upp och klivit in i vuxenlivet? Vad har hänt med mig?
 
Nu när jag fått svar på mina frågor och vet svart på vitt att allt är okey så kan jag köra igång igen. Lite kul faktiskt att få höra att jag hade för bra värde på ett prov för att vara tjej. Men nu när jag vet kör jag igång igen. De dagar jag inte jobbar ska jag vara på gymet, de dagar jag jobbar och orkar ska jag va på gymmet innan och sen tänkte jag även börja köra pass. Har nämligen bestämmt mig att till min 23 års dag så ska jag vara som jag igen. Mina "gravid kilon" ska bort. Och nu när jag vet att allt är okey så ska jag köra gärnet. Har varit duktig och börjat redan nu med två pass den här veckan och då är det bara torsdag. Önska mig lycka till!!
 
Nu blir det ett avsnitt av Sabrina och sen iväg på möte och jobb.
 
Nos vemos Tea

RSS 2.0