Lördags godis...

Ligger i soffan med vetekudden på magen och ser film. Hatar mensvärk.

Det var så skönt att vakna upp bredvid min älskling imorse. Speciellt imorse, vet inte varför men det bara va så.

Idag är det min älsklings namnsdag och det resulterade till en förmiddag på stan. Jag hade (när jag i onsdags var på stan Julia) sett en skit snygg jacka som jag var lite sugen på. Och idag köpte jag den. Jag som är så lyckligt lottad med en älskling som är så underbar fick halva jackan av min älskling. Du är så underbar! Tack så jättemycket! Älskar dig!
Nu ska jag se klart filmen innan det är dags för jobb. Pusspuss

Nos vemos Tea


Börjar komma tillbaka i rutin...

När man jobbar säsongs jobb så tappar man den normala rutin man byggt upp under höst och vinter. Jag kan till exempel börja planera lite mer nu, hur mina dagar ska se ut och vad jag ska göra och så vidare. Skönt att vara tillbaka i rutin!

Idag började jag med en lång promenad. Gjorde också en avstickare in på gymet och sen gick jag vidare. Det var mycket skönt och perfekt väder. Efter det åt jag frukost, tog en dusch och fixade mig.

Sen igår lovade jag älsklingen att åka och köpa FIFA 13 på media markt så man håller vad man lovar. Slank även in på maxi en sväng men hittade inget speciellt.

Nu sitter jag här hemma och slappar innan det är dags att åka till jobbet. Ska bli så skönt när älsklingen kommer hem ikväll, få gosa sig upp i hans famn och bara njuta. Du är saknad

Nos vemos Tea


Ledig onsdag

Idag har jag varit på stan med Julia. Som vanligt så kommer man hem med lite fynd. Jag hittade en mycket snygg ljus dekoration, en bok, trä ord i vit (home), tre nya armband och ett par nya tränings byxor. Hittade också en mycket snygg höst/vinter jacka men köpte den ej, duktiga jag.

När jag kom hem tog jag en promis i regnet och var ute i 1.30 minuter. Efter set blev det att diska, läsa lite skvaller och sen äta lite kvälls.

Nu sitter jag här i soffan inlindad i en filt och dricker te och bara myser. Snart ska jag ta ett bad och sen är det bonde söker fru. Det måste man ju se efter som det är inspelat hos oss på jobbet. Efter det blir det nog inte mycket mer av den här kvällen. Så klart det dagliga samtalet med min älskade älskling. Länkar så tills du kommer hem.

Nos vemos Tea


Redo att göra stan...

 
Nu har jag fixat mig färdigt för att snart bege mig ner på stan för att träffa Julia. Först ska vi ta en fika/lunch och sen ska gå på stan. Jag ska försöka att hålla i pengarna men det kan ju hända att det slinker med något snyggt höstplagg hem :) Vi ska ju också förstås prata lite om allt och inget. 
 
 
Efter det blir det nog promenad och sen har jag såklart disken att ta hand om, alltid lika kul det :) Jag fick min övningsbok här om dagen så jag tänkte väl sätta mig med den och läsa och utforska så jag får allt rätt från början. Jag måste ju få så bra resultat som möjligt och då gäller det att vara ute och öva i tid :) Peppar, peppar, peppar :)
 
Nos vemos Tea
 
 
 
 

Lång dag...

Segt, segt och segt är hur jag skulle beskriva denna dag.

Först blev det frukost på jobbet och såklart morgon kaffe. Efter det gjorde jag inköp och kollade kylar. Sen tog hag tag i frukost disken och lite annat pyssel. Efter det hände inget. Frida och jag läste dagens tidningar och kollade scheman. Tiden gick så sakta så efter ett tag så bestämde vi oss för att baka bullar. Och om man inte har alla rätta ingredienser så får man improvisera. Vi hade ingen kardemumma så det fick bli pepparkaks krydda. Men det funkade jättebra, bullarna blev så goda!

På kvällen hade vi bara 9 gäster så det blev inte så mycket prepp då det mesta redan fanns, så ingen stress där inte. Personalmat blev ungspannkaka med rårörda lingon eller hallonsylt. Och såklart var mjölk ett måste i glasen. Nu ligger jag här i sängen och ska snart sova. Det är ju trots allt en dag imorgon oxå...

Nos vemos Tea


Lugn kväll efter en händelserik helg

Den här helgen har det hänt mycket. Först tar vi fredag, då var våra vänner Philip och Julia här. Vi lagade mat ihop och såg sen Red riding Hood. Mycket bra film. Julia och jag bestämde också att vi ska ses på onsdag, ta en fika/lunch och bara mysa på stan. Vem vet, man kanske kommer hem med några shopping fynd :)

 


 
Sen igår så var våra föräldrar här på kvälls fika. Det var mycket trevligt. Blev både att baka scones och cookies. Även på dagen var älsklingen och spelade den årliga golftävlingen med jobbet. Och för tredje året i rad så van han. Grattis pussar älskling! Jag ägnade mig då åt att ta en lång promis i regnet. Efter den friska men något kalla kall duschen var det skönt med en varm dusch, torra kläder och en kopp varmt te.

Idag har jag varit hemma i byn hos mina föräldrar. Hälsat på katten och myst lite. Var även uppe på morbrors lantställe och plockade lite frukt. Efter det var klockan mycket. När jag kom hem blev det köttgryta med ris, stor sallad och en film. Sen låg jag i älsklingens knä medans han spelade NHL. Och nu är tänderna borstade och kudden skriker efter mig. Puss och godnatt

Nos vemos Tea

 

 

 


RSS 2.0