Strumpan som hittade hem igen...

Det var en gång ett par gråprickiga strumpor.  De bodde i Frokenbrages garderob. En dag bar Frokenbrage de gråprickiga strumporna. Då blev de smutsiga och hamnade i slutet på dagen i tvättkorgen.

Två dagar senare flyttades tvättkorgen ner till tvättstugan. Där blev de sorterade med den mörka tvätten. De samtalade med andra strumpor och det var mycket trevligt. Lite undisar och linnen fanns också i sällskapet med mörktvätt. Det röda sexiga linnet var mycket trevligt att samtala med. ;)

Efter en stund när Frokenbrage var klar med sorteringen, mörkt vs ljust så stoppade hon in mörktvätten i maskinen och ladded med tvättmedel och skjöljmedel. Pogram 3 sattes igång.

Vatten forsar in! Allt snurrar! Det går runt, runt, runt, runt och runt! HJÄLP! Efter ca 1 timme var skräcken över.

Luckan öppnas. En efter en, plagg efter plagg tas de ut ur tvättmaskinen och hängs på galjar eller på tvättlinan. Men NEJ, vad har hänt? Min tvilling är borta! Var har broder strumpa tagit vägen? Broder gråprickig strumpa, vart är du?! Spårlöst försvunnen. Alla letar, men ingen lycka. Efter att tvätten minskar så kommer han ändå inte till rätta. Vart kan han vara?

När all tvätt hängt på linan i cirka 15 min så får det röda sexiga linnet syn på broder gråprickig strumpa. Han har ramlat ur tvättmasiken och hamnat bakom den toma tvättkorgen. Nu blev alla glada och stämningen i tvättstugan är på topp igen. Frokenbrage hänger upp broder gråprickig strumpa bredvid sin tvillingsyster och de torkades lyckliga i alla sina dagar...

Nos vemos Tea



Trackback
RSS 2.0