Home Sweet Home

Idag har varit en fixardag. Det var det ju i och för sig igår också. Lite rolig dag igår, i alla fall annorlunda.

Igår började dagen vid ca 10.00, med att montera ner våran säng. Kändes ganska skumt att gå upp och börja montera ner sängen det första man gör, som att ha bott i tält och sen packa ihop campingen och åka vidare till nästa ställe. I alla fall gick det smidigt och efter det åkte vi till Mio. Där köpte vi två hyllor (star) som vi nu har som nattduksbord. Så nöjd! Efter det åkte vi till Lkpg och Ikea. Där var det vi och alla andra men det gick snabbt och smidigt ändå att få tag på sängen. Blev lite annat (som det kan bli) bl.a. en toamöbel. Men den ska ändras lite till det bättre, med hjälp av pappa och hans verktyg imorgon.

Väl hemma blev det mycket kartonger och möbelbyggen men resultatet är hur fint som hälst. Jag kan inte vara mer nöjd.

Idag har det varit lite efter fix. Älsklingen har varit händig man och fäst nattduksborden i väggen. Vi har varit på Jysk och köpt några förvaringslådor och sen storhandlat mat.

Nu ser vi på tv och har precis ätit. Idag blev det chili con carne med färsk sparris och avokado salsa. Mums! Kanske ska ta tag i röran i min del av byrån, jag lovar inget. Men först blir det ett avsnitt av Friends

 

 

Nos vemos Tea


Kommentarer
Postat av: malin

ser jätte fint ut måste vi få komma och kolla på.

Svar: Klart ni får. Vi får väl ha en dag på stan någon helg och sen med lite mat och film hos oss kanske låter bra?
Tea

2013-01-03 @ 20:39:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0