300 dagar tills vi ses igen...

Började dagen på bästa sätt. Kollade ut genom fönstret och möttes av blå himmel och strålande sol. Kändes som om våren redan var här. Egentligen var det mamma som väckte oss. Först trodde jag det var Frida som ringde och undrade vart vi var, men det var bara mamma som frågade om vi ville ha mat när vi kom till dem. Och mat hos föräldrarna tackar man ju inte nej till.

Som sagt dagen kunde inte börjat bättre. Efter mammas samtal blev det full fart. Först en härlig dusch och sen lite frukost. Det blev en liten fruktsallad och några avsnitt av vänner. Efter det åkte vi ner på stan för att ta en fika med Frida. Det var mycket trevligt och kul att prata av sig lite trots att det inte var så många dagar sen. Anledningen till att vi tog bilen vad att efter fikat bar det av direkt ner till mammi och pappi.

När vi kom ner var maten nästan klar. Pasta och mammas goda köttfärssås och god sallad bjöds det på. Så gott!! Efter maten lånade vi pappas verktyg och expertis på våran nya badrums möbel. Sågade, borrade nya håll och fixade ett av hyllbenen. Efter det blev de lite kaffe och när klockan var 17.00 åkte vi hem.

Här hemma byggde vi ihop badrumsmöbeln, älskling borrade hål och fixade. Han är så underbar min älskling! Kan allt! Blev så fint och bra, är så nöjd. (Hoppas även att älsklingen tycker om förändringarna som gjorts här hemma.)

Efter det blev det ytligare några avsnitt av vänner. Började även städa ut julen för granen såg inte allt för pigg ut längre. Men jag kommer sakna dig. Du är så mysig och härlig. Våran tid ihop är så kort. Önskar du levde längre såhär års, du är ju så otroligt underbar. Men jag ska inte klaga, det är ju bara ca 300 dagar kvar tills vi ses igen! Längtar redan.

Nos vemos Tea


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0