Dagarna som varit...

I onsdags var det sista dagen på jobbet. Jag har två veckor i juli också men innan des är det operationen som gäller. Nerverna är här nu och jag hoppas nu med allt dethär att jag kan få leva livet som en vanlig 21 åring gör. Alla runt mig, speciellt min familj, pojkvän och närmsta vänner (ni vet vilka ni är) har stöttat mig så enormt myckt och hjälpt mig genom dehär kämpiga åren och jag hoppas att ni som jag kan må bra med mig igen när dethär är över. Tack och jag älskar er! <3

I onsdags eftermiddag åkte jag och älsklingen till IKEA. Anledningen att vi hamnade där var att M hade lovat sin wingman Henka att skjusa honom till after work. De skulle grilla och spela bränboll. I alla fall tänkte vi tita på IKEA en sväng när vi ändå var i LKPG. Men att titta kan vara svårt ibland och hela bilen blev ful med IKEA möbler. Resultatet blev mycket bra.

I fredags blve det jobb på Charlies på kvällen. M och Henka kom och käkade och efter som det var så lungt så fick jag gå när de var klara. Kändes inte som att det var någon ide att vara två servitriser till ett sällskap som ändå inte skulle vandra hem förens sent efter 23. Så jag hängde med grabbarna till Grand. Där blev det massor med prat och god dricka. Jag fick till och med en wisky och det var länge sen sist. Den var mycket god. Sen gjorde vi massa bus eller hur grabbs! ;)

Lördagen var lungn, mycket slapp. Åkte hem till huset för att ge katten mat och skriva ut lite papper. Efter det tog vi och åkte ut till M:s land. Jag blev inte där sålänge då jag blev inringd till jobbet. Men då blev det kökstjänst. Jag gjorde förrätter och efterrätter. Man kan säga att jag har specialiserat mig på sniglar. Det var en rätt så lungn kväll men jag hade det mycket kul.

Söndagen bjöd på regn, regn och åter regn. Åkte hem till skrutt Måns och gav honom mat, godis och lite mys. Efter det åkte vi tillbaka till NKPG och då blev det käk med kompis gänget. Vi han med lite inköp av mat och disk där mellan. Efter käket blev det film och godis i soffan och sen åkte grabbarna på fotboll vid 15.40. Då passade jag på att lyssna på min musik och se klart filmen. Efter matchen var det dags för lite naprapatplågning. Mycket behövligt, Tack David. Sen bjöd jag och M på paj och vid 22.00 åkte grabbarna hem. Sen återstod bara disk, tandborstning och sen sängen. God natt

Idag har jag varit på jobbintervju kan man säga. Det gick bra och ser lovande ut. Jag är mycket, mycket, mycket intresserad! Efter det gick jag en promendag och sen blev det lunch och här är jag nu.

Imorgon blir det att åka tåg till Stockholm för operation på Sophiahemmet. Önska mig lycka till...

Nos vemos Tea
Trackback
RSS 2.0