Resa tillbaka i tiden...

Har just haft ett mycket roligt avslut på en mycket trevlig kväll med min bästa Amanda. Först var vi på bio och såg Familjetrippen. Mycket rolig film som varmt rekommenderas av filmnörden Tea. Det blir nog att köpa den sen när den kommer ut på film i butik. Sen åkte vi hem till mig och såg ännu en mycket bra film"Whats your number?" och pratade. Självklart blev det lite gurka och dipp till filmen.

Men vi avslutade kvällen med att sitta och tittat igenom bilder från vår resa till Kreta. Gu vad vi har skrattat! Man kan knappt förstå att det där var vi för bara 2,5 år sedan. Jag längtar tillbaka så otrolig mycket när jag ser de bilderna. Det var så fruktansvärt kul.

Och jag insåg hur mycket jag saknar min kropp. När jag se de bilderna kan jag med säkerhet i rösten säga att jag är snygg. Jag vet ju att Micke älskar mig som jag är men jag skulle göra så mycket för att se ut så igen.

Så med det sagt så kom vi (jag och Amanda) överens om att vi ska gå in för träningen till hundra och när vi är lika snygga som då tar vi och reser tillbaka till Grekland. Ska skicka efter bilderna från Kreta resan och sätta in dem i ett album (skulle gjorts för länge sedan) och sen ska jag sätta upp en motivationsbild så jag de jobbiga dagarna har något som piggar upp och peppar peppar! Nu ska jag fan ta tag i mig.

Måste bli bättre på att ta hand om mig själv. Kan inte hålla på såhär som jag gjorde i dag och äta lunch vid 18.45 det funkar inte så. Skärpning nu Tea. Men hoppas att även mina studier gör att en nystart på en regelbunden vardag hjälper till lite extra på traven så att säga. Dolly Parton - working 9 to 5 fick precis en ny betydelse...

Nos vemos Tea

That's how it is...


Otroligt härlig morgon. Solen skiner och temperaturmätaren i sovrummet visar 3,4 burrr... Hängbjörken som står utanför fönstret är fortfarande grön och somrig utan några tecken på höstrusk. Men tittar man upp på den klarblå himlen ser man ett och annat moln blåsa förbi med värdens fart. Så blir att klä sig ordentligt inför dagens utomhusaktiviteter 

Igår var det ett par (de första faktiskt) som var här och tittade på lägenheten. Och vad det såg ut som och på vad de sa så kändes det som att de gillade den. De tyckte att vi hade det fint i alla fall och det är ju alltid kul att höra. 

Själv har jag kommit till det stadiet att det är så svårt att börja packa. Har ju börjat lite smått men nu har jag kommit så långt att jag inte vet vad jag ska börja med härnäst. Och det gör det ju inte lättare med att jag inte kommer vara helt "arbetslös" i veckorna längre. När ska vi då hinna med att packa? Och så börjar ju julborden *2 som jag ska försöka kombinera med jobbstudier, flytt mm. Kanske har tagit på mig lite för mycket igen, eller? 

Och inte nog med det så ska Amanda och jag ta tag i träningen ännu ett snäpp och lägga till träning på gymet också. När ska jag hinna med allt?

När dagarna gick så segt förut och man inte hade så mycket på "att göra listan"  önskade jag att dygnet var kortare och nu när listan är näst intill för lång önskar jag nästan att ett dygn skulle vara längre än 24 timmar...





Life unexpected...

Mitt i detta flyttkaos har vi ändå lyckats ha en någorlunda normal vardag. Dagarna går ändå så att säga. Jag får mina dagar att gå ganska så snabbt ändå.

Amanda och jag har börjat träna ihop, allt går så mycket bättre och är så mycket roligare. Än så länge är det bara dagliga men snabba promenader som vi ger oss ut på. Men det är inte så bara inte, redan kan vi se visst resultat. Mycket kul har vi och än så länge har vi inte tröttnat på varandra fast vi hänger ihop typ 24/7. Jag känner henne nästan som att hon skulle vara min andra syster.! Vi är vid samma punkt i livet och förstår varandra så bra. Kan bara säga att jag är lyckligt lottad som har en så underbar bästa vän! Love u! 

Sen sist jag var här på blogg.se har det hänt mycket. Jag väntar med spänning på att få svar från utbildningen om jag kommt med eller inte. Hoppas, hoppas, hoppas! Vi har också valt tapeter till nya lägenheten och börjat små packa. Hunnit med att sälja gamla möbler och även köpt lite nytt men nygammalt. Och inte nog med det så har jag varit på en tripp ner till Hallands mecka, Gekås, Ullared. Eller har jag fel, ligger det inte i Hallands län?

Hur som helst så blev det en del fynd där och även lite julklappar. Köpte även några saker till nya lyan så som lampa och lite bra att ha. Möbeltassar är en av dem :) blev även några serie boxar till mig, den älskling ville ha fanns tyvärr inte. Får se om det finns någon tid över för att titta sen om det inte blir för mycket intensivt plugg Och träning. 

Det jag ser på just nu och som jag totalt fastnat för är life unexpected. Så jäkla bra att jag knappt kan slita mig. Perfekt serie för mig som älskar det lite röriga livet. Älskar den serien!

Nu måste jag sova. Det är ju trots allt en dag imorgon och den vill jag inte missa!

Nos vemos Tea







RSS 2.0