Måndag igen

Tiden går så fort när man jobbar 14 dagar i rad 24/7. Snart är sommaren slut och vad har jag att minnas? Jo, inte är det sköna stunder i solstolen/på balkongen/eller mysig grillkvällar med vänner. Det är jobb, jobb och ännu mer jobb. Jag har ju hunnit med lite semesteraktiviteter men det är inte mycket. Jag säger bara att jag har den underbaraste pojkvän/sambo/älskling som förstår och respekterar att jag jobbar som jag gör. Vist, det är inte så kul att gå upp tidigt och jobba när han är ledig. Helst vill jag också vara hemma och semestermysa, men i bland blir det inte som man tänkt att en perfekt sommarledighet ska vara. Alla är vi olika och för mig händer det mycket den här sommaren.

Men kors i taket! Hela 3 dagars ledighet den här veckan! Ska bli så skönt! Det börjar ju lida mot slutet av allt hektiskt jobbande här och där så jag känner att det ska bli skönt. Nu måste vädergudarna bara hålla i det vackra vädret nu när jag äntligen är ledig och får uppleva det!

Lördag kommer bli extra roligt då vi ska till Kolmården en heldag och bara mysa. Ska bli jättekul. Men även att bara vara ledig utan någon speciell aktivitet ska bli sååå skönt!

Och på tal om annat så får vi se om det blir att åka ner och bråka lite med tekniken så jag kan få hem systemkameran den här veckan. Skulle fått den i fredags men såklart så har det brustit i kommunikationen och allt blev bara fel. Får se hur mycket styr som orkas med. Nu blir det frukost och sen får dagen gärna börja :)

Nos vemos Tea


MovieTalk...

Att jag och älskling delar intresset film är ju ingen nyhet för de flesta men oj vilka bra filmer som finns! Vet inte ens i vilken ordning jag ska börja! Och så bra med sommarrea! Vi kommer ha en mycket bra filmsommar älsklingen och jag. Filmbiblioteket blir bara större och större! Och jag älskat!

Jobb(en) går super och varje dagen det något nytt som kommer fram. Idag fick jag exempel veta att det jag gått igenom varje dag jag jobbat kväll nu ska göras en gång i veckan. Ja kan ju bara säga att veckan som varit har det varit extra fräscht just där!

Jag har också med hjälp av schema och planering lyckats bestämma (än så länge) EN då jag och bästa Amanda ska träffas och "leka" och då får vi se om jag får leverera till henne först någon spännande nyhet! Hoppas hoppas hoppas

Och nu är det bara Tio! 10! Tio! dagar kvar! Sen får vi se hur framtiden kommer förändras och se ut framöver. Längtar längtar längtar!

Nos vemos Tea


RSS 2.0