Sweet like marzipan...


Har köpt ett helt otroligt mysigt badskum. Det doftar jättegott (Sweet like marzipan) och man blir så avslapnad i badet, Love it! Men det är ju inte det stora ny med mig... Det största nya med lilla mig är att jag har börjat dejta igen. Har träffat en jättetrevlig grabb som jag dejtar och vi har haft kaffe två gånger på tre dagar ich imorgon blir det den första officiella dejten, vi ska bowla. Jag har ju då inte bowlat på typ 4 år men jag fick en snabbkusr av Manda i onsdags när vi åt på O'learys. Jag kan ju inte tro att ja kommer att vinna men jag hoppas att tipsen ger mig tillräkligt för att inte skämma bort mig i alla fall...

Har också gjort ett super bra köp denna månad som jag verkligen är stolt över och det är an till Björn Borg i min samling, så stolt mor till en ny vacker Björn Borg :)

Ikväll ska Manda komma hit och käka med mig och hålla mig sällskap. Mamma har nämligen åkt upp till pappa i Västerås denna helg så jag har FF här hemme :) Vi ska käka kycklingspett med tzatziki och grekisk sallad, en klassiker för oss :) Det ska bli riktigt kul. Har också laddat upp med filmen Enough med Jennifer Lopez i huvudrollen, om jag kan vara så teknisk och koppla datorn till tv:n... VI får väl se hur det går...

Nos vemos Tea

Tvilling...

Jag har läst om mitt stjärntecken och jag kan inte säga annat än att det stämmer in på mig till 100% Där har stjärnonrna inte fel nära det gäller mig i alla fall... Säger bara, ni som känner mig, håller ni inte med? :)

Allmänt: Tvillingarna är det mest flexibla tecknet. Hon är rastlös, nyfiken och mångsidig och hon kan aldrig vara stilla. Alltid något på gång och alltid påväg någonstans. Hon är ständigt full av idéer, som hon gärna provar på omgiviningen. Det tröttar ibland ut både henne själv och andra. Hon har inget tålamod och ledsnar fort på vad det än gäller. Ständiga interlektuella utmaningar passar henne och hon argumerterar gärna för sin sak, både med ord och gester. Språket är hennes vapen och hon är skicklig i tal och skrift. Mångsidigheten som ibland kan verka splittrad ger henne allmänbildning som bonus. 

Hon är mycket inpulsiv och fattar snabba beslut
. Hennes humör växlar flera gånger på samma dag och hon kan ibland vara outhärdligt sur. Nästa sekund är hon stråland glad igen och har glömt vad som gjorde henne ledsen. Ibland kan det vara svårt för andra att hänga med i tvillingkvinnans snabba humörsvängingar. Hennes förmåga att ständigt ifrågasätta allting får henne att lätt hamna i konflikter. Tvillingkvinnan är socialt begåvad, romantisk och flirtig...

Nos vemos Tea


I'm back!


Wii! Så j*vla stolt jag är över mig själv! Jag är tillbaka! Sen några år tillbaka fick jag körtelfeber och det innebar för mig ett helt år utan motion. Det gjorde att jag gick upp nästan 12 kg men nu är Tea tillbaka. Jag har sen i December föra året fram till nu tappat de sista 6 kg. Jag kommer i alla mina kläder igen och jag har till och med kläder (som jag köpt under min sjuktid) som glider av. Jag är så stolt över mig. Men nu är det beach 2011 som gäller :) Men nog om dethär nu...

Förra veckan var den nerförsbake för mig. Redan på måndagen kände jag att det vara något på gång men tänkte att det går nog över, trodde jag. Jag har varit sjuk sen onsdag kväll och torsdag till fredag trodde jag nästan att det skulle bli en sjukhusvistelse. Men som tur va så försvann den värsta febern på fredagen så det behövdes inte. Nu börjar jag däremot piggna till men låter fortfarande som en trasig kaffemskin...

Jag har underskattat spel på sista tiden. Det är ju så himla tråkigt att vara sjuk. Man hittar aldrig något som passar att göra och kommer man på något som verkligen faller än in så orkar man inte pga feber eller dyligt. Jag upptäckte FIA ME KNUFF. Det är ju dock inget man kan spela ensam men jag behövde inte det. Min mamma var nämligen också hemma pga sjukdom så vi splade FIA hela dagarna. Annars är det bokläsning och film som gäller, roligare än så kan man inte ha det.

Nos vemos Tea




Man skadar inte om man älskar...

Man skadar inte om man älskar... /Sara Varga

Nos vemos Tea


Inte mycket att säga...

Så tom på ord. Vet inte vad jag ska skriva om. Jobbet går bra som vanligt. Har fått tillbaka den jobbiga hostan som jag hade för en vecka sen typ. Känns som om lungorna ska hoppa ur munnen på mig. Riktigt jobbig. 

Men det kommer komma mer uppdatering när jag vet mer om vad jag ska skriva om. Och dethär är till Anna :)

"Hjort är gjort sa älgen och hoppade ner i ån och blev ren!"

Nos vemos Tea

An ass to die for...

Nu kör jag stenhårt. Anna gav mig insperation när hon var så duktig och inte åt någen dessert i tisdags när vi var ute och åt på Björkudden, våran gamla skola. Micke, Ella, Linus, Anna och jag. Det var hur trevlig som hälst och vi borde göra det oftare. Så himmla kul att se alla. Även fast man inte ses så ofta så känns det så himla naturlig att prata och ha skoj med dem och det är så bra. Man kan lixom prata och flumma om allt! Like it. Jag tatuerade mig också och jag blev så nöjd :)

I alla fall så gav Anna mig insperation efter som hon inte har ätit något sött sen nyår. Bra, tjejen! Så nu ska jag ta efter... Inget mera sötsaker för min del! Hoppas bara att jag kan hålla det... :)

Nos vemos Tea 

4 år framöver...

Nu vet jag vad jag ska göra. Jag har varit lite velig men nu vet jag vad jag vill. Jag ska börja skolan i höst, läsa Personal- och arbetsvetenskap. Det kommer bli jättebra och passa mig till 1000. Jag länktar till och med tills jag kan börja, men först måste jag se till att komma in på linjen. Jag hoppas, jag hoppas.

Nos vemos Tea

Dreaming people...

Sitter här och funderar. Vad är drömmar? Är det något som vi vill ska hända eller bara någon galen fantasi? Svårt att säga. Och om det är en fantasi, är fantasin baserad på något verkligt eller bara något helt fantastisk konstigt?

Man kan ju ha olika sorters drömmar, positiva och negativa. Några kanska är verklighetsbaserade på dina mål i livet eller går drömmarna bortom det. Drömmen om att bli rik, eller äga den där fina bilen du alltid velat ha, är det fantasi eller dröm? Men då kanske det är så att fantasin är en del av en dröm, något man vill ska hända i verkliga livet? Kanske eller kanske inte. Vet man det själv när känslan kommer?

Men de verklighetsbaserade drömmarna tycker jag ofta är de som är jobbigast. De är de drömmar som jag få mardrömmar om. Fantasin brukar oftast vara baserade på positiva tankar och ideer. Men vad är det som får de verklighetsbaserade drömmarna att få en negativ vinkel? Och varför jagar de oss så länge?

Varför kommer de drömmarna tillbaka om och om igen?

Nos vemos Tea


Edwin Mccain - Ill Be

The strands in your eyes that color them wonderful
Stop me and steal my breath
And emeralds from mountains thrust towards the sky
Never revealing their depth
Tell me that we belong together
Dress it up with the trappings of love
I'll be captivated, I'll hang from your lips
Instead of the gallows of heartache that hang from above

I'll Be your cryin' shoulder
I'll Be loves suicide
I'll Be better when I'm older
I'll Be the greatest fan of your life

And rain falls angry on the tin roof
As we lie awake in my bed
You're My Survival, You're My Living Proof
My love is alive and not dead

Tell me that we belong together
Dress it up with the trappings of love
I'll be captivated, I'll hang from your lips
Instead of the gallows of heartache that hang from above

I'll Be your cryin' shoulder
I'll Be loves suicide
I'll Be better when I'm older
I'll Be the greatest fan of your life

And I've dropped out, I've burned up, I fought my way back from the dead
Tuned in, turned on, remembered the things that you said

I'll Be your cryin' shoulder
I'll Be loves suicide
I'll Be better when I'm older
I'll Be the greatest fan of your life

I'll Be your cryin' shoulder
I'll Be loves suicide
I'll Be better when I'm older
I'll Be the greatest fan of your life

The greatest fan of your life.

Nos vemos Tea


Tjohejsan...


Sen kväll/natt, tidig morgon. Det måste vara något fel på mig. Men i alla fall har veckan varit bra, inga större broblem att ta itur med faktiskt. Bara lite kläder som har gått sönder och sen några som har blivit förstora. Har inte rört på mig så mycket efter jobbet denna vecka efter som jag var sjuk föra, men jag lyckas ändå tappa i vikt. Men nog om det.

Helgen har inga inplanerade planer. Tror att jag ska dammsuga i mitt rum och plocka iordning mina kläder som ligger i en så fin pyramidisk hög. (vet inte om det ordet existerar men det lät bra för mig :) Och såklar kommer det bli mer tittande på Bones! Har köpte de första 5 säsongerna i en samlingsbox och fick den i torsdags, älskar den serien. Ni får tycka vad ni vill, but I love it! <3

Det kommer ju också att bli en del promenader ute i det vackra slasket men som tur är så bor jag på landet/liten by och där är modet inne att ha gröna gummistövlsar. Jag skäms inte för att ha dem på efter som jag i alla fall är snygg i gummistövlar. Den stillen passar mig :)

Men nog om det. Nu tror jag att jag ska se ett avsnitt av Bones <3 Pösspöss

Nos vemos Tea

RSS 2.0