Sommartid

Igår var det påskafton och det betydde firande nere hos mina föräldrar. Vi åkte dit vid 14. Där blev det tre rätters med påskplock som förrätt, lam till varmrätt och vit chokladmousse till dessert. Allt var mycket gott och efter varmrätten tog vi spelpaus. Vi spelade med andra ord. Jag tror alla tyckte det var roligt men jag och M som spelat det förut hade nog en stor fördel. Mycket trevligt hade vi det i alla fall. Sen blev det kaffe och dessert. Även några chokladbitar slank ner.

Sen fixade syrran och jag lite pappersarbete och hjälpte mammi med id kort. Blev även lite gos med min myskille Måns. De stora boysen tittade på fotboll, överlägsnande 9-2.

Åkte vidare hem till syrran och såg klart matchen och sen blev det film. The Expendables 2 blev det. Och klockan gick så vid 22 tiden åkte vi hem.

Idag har det blivit frukost, fler avsnitt av the Big Bang theory och inte så mycket mer. Eftermiddag och kvällen bjuder på påskfirande med M's familj. Hoppas hoppas hoppas på ej påskig mat :)

Nos vemos Tea


Låååångfredagen...

Idag är ingen vanlig dag för idag är det bästa Fridas födelsedag hurra hurra hurra! :) Så idag väntas det bli lite festligheter :) men först blir det vanlig fredag.

Kunde inte somna om när jag väl vaknat och set att solen strålar. Ligger nu här i sängen och skriver. Blir att snart gå upp och äta frukost, se några avsnitt av big Bang theory innan dagen startas på allvar. Blir en sväng ner till gymet, fjärde dagen denna vecka :) känner mig riktigt duktig men samtidigt har jag svårt att hålla mig borta nu när jag kommit igång ordentligt. Den här gången ska jag inte facka upp det :)

Sen är väl klockan runt 12 kanske och då ska man nog hem och äta något litet. Efter det blir det att fixa sig inför kvällens bravader. Först blir det mat på Athena och efteråt blir det drinkar hos födelsedagsbarnet :) sen går vi se när och hur kvällen slutar :) min långfredag kommer i alla fall spenderas med de bästa! :) glad påsk på er!

Nos vemos Tea


Tjoho

Dagarna springer förbi nu när jag fått in rutin på mina "lediga" dagar. Jag börjar faktiskt gilla rutin. Börjar dagen med ett kapitel i boken och sen frukost. Efter det blir det lite pyssel med jobb och planering. Efter det går jag till gymet och tränar styrka i ca 1 timme. Efter det bär det av hem för lunch och klockan är då runt 12.00 Efter lunchen brukar deg bli lite hemma pyssel, städa, diska och de vers andra hushållssysslor.

Den här veckan har varit en bra gymvecka. Har ökat i styrka och känner resultat av träningsvärk i magen. Det tar även fast man inte tränat speciellt mycket mage. Vädret är ju strålande och det har resulterat till promenader varje dag. Har även hunnit med lite vårshopping i form av ny sallads skål, väska, second hand fynd och ett coolt påskpynt :) ibland lyckas jag mycket bra med mina shopping rundor :) stolt

Just nu sitter grabbarna och lirar FIFA så funderar starkt på att vandra in till sovrummet och läsa lite. Skulle ju vara skönt att villa upp sig lite inför sen fullbokade påskhelgen och veckan som kommer. Det börjar bli mycket nu, men oj så otroligt roligt!

Nos vemos Tea


Släck för en ljusare framtid

Då har jag varit med och släckt ner för earth hour. Mitt bidrag spenderades med min familj mammi, pappi och syster. Vi släckte ner hela huset, tände ljus och använde ficklampor om vi behövde något extra ljus. Det var riktigt mysigt och jag tycker egentligen att vi skulle kunna ha några fler earth hour timmar varje år. En timme är inte tillräckligt! Ett mycket härligt påhitt. Sen om det hjälper så mycket för framtiden kan man ju fundera över men jag kommer i alla fall fortsätta att bidra med minst en släckt timme på earth hour varje år!

Nos vemos Tea


Snälla barnvagns mammor!

Först viljan bara påpeka att jag absolut inte tycker illa om barn, tvärt om! De är underbara!

Men snälla alla mammor! Det är inte bara ni som använder gångbanor och så vitt jag vet så har ert barns fordon minst 3 hjul och där för förmodar jag att de är flyttbara. Så snälla! Lär er att köra barnvagnar som vettigt folk, för fan! Det är inte bara ni som finns här ute i världen. Och jag tycker inte det är så j*vla kul att bli ut prejad i snö och smuts bara gör att ni skulle behöva ha skylten BRED LAST!

Tea out!


Take a walk

Äntligen börjar vi se mark igen! Solen stålar och utomhus ser det riktigt inbjudande ut. Det är dock -3 på skuggsidan men i solen är det +6. Tänkte ta mig en promenad och kanske smita förbi gymmet på vägen och göra min styrka. Låter som en riktigt bra idé.

Här hemma väntar disken sen och förhoppningsvis blir det en lugn fredagskväll. Får se om telefonen ringer och det blir något jobb. Funderar också på om man ska åka ner till mor och far nu i helgen. Har ju lite att prata om och berätta. Ibland tror jag dock att jag tänker lite för mycket och analyserar för djupt. Haha, sån e ja!

Nos vemos Tea


Halleluja för Kari traa underställ!

Idag tog jag tjuren vid hornen och bestämde mig att trotsa kylan och ta en långpromenad. Pälsade på mig ordentligt med nya understället, pannband och vantar. Och tro det eller ej men jag frös inte en enda gång under mina 2 timmar ute i blåsten. Jag säger bara halleluja för Kari traa underställ. Så j*vla bra de är. Håller värmen så mycket bättre än ALLA andra jag haft. Förut har jag alltid haft slitna underställs byxor eller tjocka strumpbyxor men de kan inte mäta sig med underställ från Kari traa! Säger än en gång, Halleluja!

Nos vemos Tea


Usch och fy för kyla!

Kan det inte bli varmare snart?! Jag tänkte imorse när jag gick upp och såg solen stråla att jag skulle ta en lång promenad. Utomhustermometern visade +3 och strålande sol. Det är ju jätte härligt vår väder. Väl utanför porten fick jag en kyss av iskall blåst och solens stålar som såg så inbjudande ut inifrån värmde inte alls. Så det blev bara en mycket kvick runda till Ica och hem igen. Jag vill ha vår nu!

Nos vemos Tea


Vi vill ha vår

 
Usch för att vakna och se det här tråkiga-gråa-trista vädret. Jag vet att det fortfarande är mars och att det kan förekomma snö men snälla!!! Vi vet alla att vi vill ha vår! Så motivationen att gå en långpromenad försvann fort. Ville plugga in bästa musiken och bara gå en lång promenad i det härliga vårvädret. Men inte det. Nej, Jack Frost var tillbaka igen. Önskan om att se grönt gräs, vårblommor och att inviga balkongen får vänta några veckor till tror jag.
 
Dagen har i övrigt spenderats i soffan. Har grävt ner mig i en kasse med papper och är ännu inte klar, men hittade det jag skulle i alla fall och det är ju super! Tog en paus för lite plugg och sen blev det även att ta igen några avsnitt av Bones. Hade glömt bort hur bra det är. Löve it!
 
Nos vemos Tea

Vad gör man med lite pengar över

Vad gör man när man har tid och lite pengar över? Först städar man i några timmar (2) och lyssnar på riktigt bra musik. Men sen då? vad ska jag göra nu? Jo, då fick jag ett ryck och tänkte "om jag skulle unna mig något?! Köpa mig något!" Jag har ju trots allt precis städat hela lägenheten så varför inte. Tog mig en runda och vad kommer jag hem med? Jo, inget speciellt roligt till mig precis. Kissen fick några lådor mat och lite lördagsgodis. Men jag då? Jo, såklart börjar jag tänka praktiskt och vad kommer jag då hem med? Jo, en ny toa borste för 29.90! Hur rolig är inte jag? Vad hände här?! När jag ska unna mig något när jag har lite pengar över så blir det en toa borste. Hur tänkte jag?!

Nos vemos Tea


Godnatt

Efter en mycket rolig, trevlig och händelserik dag säger jag nu godnatt!


RSS 2.0